Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméti kismamák! Milyen...

Kecskeméti kismamák! Milyen Dr. Szabó Gábornál egy szülés? Szültetek már nála?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, ő a fogadott orvosom.Eddig meg vagyok vele elégedve, csak kíváncsi lennék, hogy viselkedik szülés alatt.Mikor érkezik be a kórházba, hogyan vezeti le a dolgokat, csinál -e gátmetszést stb. Minden ilyesmi érdekelne.Köszi!
2010. júl. 1. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! nem nagyon a témában írok, mert nem nála szültem. Kétszer félegyházán, de lehet, hogy a dokim elmegy nyugdíjba, ha a szülészetet megszüntetik, így most lehet szükségem lesz orvosra.kecskeméti vagyok, de nem akartam volna itt szülni, de ha nem marad más már harmadszorra lehet, hogy csak itt kell. Szeretném megkérdezni, hogy hol rendel, és mennyit szokott alkalmanként kérni?

Amúgy szerintem első alkalommal biztosan csinál gátmetszést. A tapasztalataim alapján az emberrel jobban a szülésznő van a vajúdás alatt. A dokit meg már csak akkor hívják, ha burkot kell repeszteni, vagy amikor már ténylegesen kezdődik a kitolás. Akkor meg már pikk-pakk mennek a dolgok. Első alkalommal a dokim indította a szülést mert én is úgy álltam, ő meg ügyeletes volt. Infúziót kaptam végig, nagyon rossz volt. A kitolásra elfáradtam, valahogy nem is volt a lányom feje normálisan beékelődve, így hirtelen az anaszteziológustól kezdve a főorvosig mindenki ott volt, egy doki felülről préselte a hasamat, volt aki a lábamat fogta. Aztán gátmetszés, és többet varrtak, mintha császár lett volna, mert nagyon felszántotta a belső dolgaimat. Másodszor meg éjjel szültem, nem volt a dokimnak fél 20 perce, de beért, és 3dik kitolásra megvolt a fiam is. De gátmetszést akkor is csinált. Szerintem a legtöbb doki nem meri kockáztatni, hogy nehogy repedjen az ember.

Most 13 hetes vagyok, bocs, hogy nemnagyon tudtam segíteni. Jó egészséget nektek!

2010. júl. 3. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:
A Rákóczi utcai magánrendelőben rendel (Okmányiroda mellett), és egy tízest kér.Tőlem mindig ennyit kért, vizsgálattól függetlenül.Volt , hogy rákszűrést is csinált, és többet nem kér.Nagyon alapos, jó doki, és laza.A legjobban azt szeretem benne, hogy jó a humora. Én elég aggódós vagyok, ő meg visszafog, de úgy hogy röhögnöm kell a stílusán.Egyébként 22 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként, és főorvos.Nekem a döntésnél fontos volt az is, hogy tapasztalt legyen.Egyébként Kecskeméten minden orvos 9-10 ezer körül kér alkalmanként, így ne az alapján dönts, hogy ki dolgozik olcsón.
2010. júl. 3. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Köszi. Nem tudom, hogy mikor fog kiderülni, hogy szülhetek-e félegyházán mégegyszer. Persze lehet, a dokim átad valakinek, ha tényleg elmenne nyugdíjba, de ha nem akkor találnom kéne valakit. Nem a pénz volna a döntő, csak a saját dokimmal meg voltam elégedve, és nemnagyon ismerem az itteni dokikat, illetve volt kettőhöz már szerencsém, de egyik rosszabb volt, mint a másik, így legalább tudom, hogy őket nem akarom :-)
2010. júl. 3. 19:53
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én kb.10 éve ismerem a dokit,a 2.gyermekemet nála szültem,és most a harmadikat is nála fogom.Én teljesen megbízom benne,mind emberileg,mind a szakmai tudásában.Végzett már nálam műtétet, átjárhatósági vizsgálatot is többek közt,és akkor is nagyon emberséges és segítőkész volt.A szülésem már több ,mint 9 éve volt,de csak arra emlékszem,hogy mindig körülöttem forgott,és a varásnál folyamatosan viccelődött.Remélem,most nem kell gátmetszést alkalmazni,de ezt úgy is ő dönti el.Egyébként éppen ma megyek hozzá vizsgálatra.

Könnyű szülést kívánok!

30.hetes kismama.

2010. júl. 5. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Igen, én is úgy gondolom, hogy jól döntöttem azzal, hogy hozzá járok.Neked is könnyű szülést!
2010. júl. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!