Csaszaros előzmény esetén meddig hagyjak bent a második babát?
Az első császárral született farfekves miatt. A második pedig valószínű sajnos megint az lesz mert nagyon nagy. 36 hetes és 3,5 kg. Gyanítom, h jól saccoljak mert a teso is nagyon nagy volt..3,2 kg 35 hetesen (akkor született)...
A lényeg, h a protokoll szerint úgy tudom csaszar után nem szulesztenek meg ekkora gyereket, indítani pedig nem szoktak. Ha még 1-2 hetet bent marad akkor pláne nem szulhetem meg. :-/ de ha jól tudom a terminus végéig se nagyon vihetem a heg szétválás veszélye miatt. Vajon mikor veszik ki? A legjobban annak drukkolok, hogy magától induljon legalább!
Ez nagyon kórházi protokolltól és orvostól függ. Nekem is császár volt az elsô, de azt mondta a dokim, ha szeretnèm, megpróbálhatom a hüvelyit. Viszont a terminust nem lépjük túl, mert az enyém se tûnik kicsinek és a hegnek sem jó, ha nagyon feszül. Abban maradtunk, hogy ha a term. betöltésig nem születik meg, akkor mûtét.
De ezt meg kell beszélned a dokival, az sem mindegy, volt-e bármi probléma a terhesség során.
az elso surgossegi csaszar volt.a masodikkal 8 napot kaptam pluszban,hatha megindul.nagyon szerettem volna termeszetesen szulni.
sajnos nem jott ossze,pedig 36 hetesen mar 2 ujjnyira nyitva voltam.
probaltunk mi az orvosommal mindent,de a gyerek tett ra magasrol.
igy 8 nap tulhordassal reggel inditottak,kaptam 4 orat.ha szepen indult volna,es jo fajasok lettek volna,es tagulok is akkor mehetett volna tovabb is a 4 oranal.
de hiaba folyt az oxi,a gyerek bebetonozta magat 😂pedig meg plusz idot is kikonyorogtem.kilometereket setaltam a folyoson.
ahogy abbahagytak az oxit,el is mult az a keveske gyenge fajasom is.
meg viccelodtunk is a muttoben,hogy en meg akkor hazamegyek es par nap mulva megprobalom ujra😂.
a 3.nal mar nem volt lehetosegem ilyesmire,38+3 naposan progi csaszar volt.
Győrben szultem.
utolso vagyok.
befekudnom sem kellett,reggel 7 re erkeztem inditasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!