Aranyérrel szülni?
AZ aranyérnek NEM a szülés, hanem a terhesség árt.
A másik meg, hogy az aranyér "gyógyítása" nem mütéttel történik, hanem megfelelö életmóddal.
"az orvosom nyomta kifele a gyereket belőlem, könyökölt a hasamba"
Az ilyen nem orvos, hanem vadállat!
Belőlem is kitolta a doki a gyereket, de én hálás voltam érte! Már nagyon fáradt voltam, kiengedtem a levegőt, nem nyomtam tovább. Gondoltam, majd a következő fájásnál...
De már kint volt a feje, és nem akarta úgy hagyni, kicsit megtolta. Ezzel sokat segített. Jobb, mintha fogóval vagy vákuummal szedik ki.
Az aranyeremet is visszarakta, ami egész terhességem alatt kint volt. Utána bent maradt végleg, mert megszűnt az alhasi nyomás.
Nyugi, terhesség alatt is ki fog jönni, ha hajlamos vagy rá. Én is örököltem a hajlamon, és életmód ide vagy oda 18 éves korom óta kijön időről időre.
Most 16 hetes kismama vagyok és most jött ki először. Mondjuk én csodálkoztam is, mert azt hittem, már előbb meglátogat :D De most olyan durva volt, hogy be is lázasodtam tőle. Dokim azt mondta, hogy attól még nyugodtan szülhetek természetes úton, és oda fog figyelni erre is. Azt tanácsolta, hogy ne állva vajúdjak majd, hanem fekve vagy kádban, mert az kíméletesebb lesz ebből a szempontból.
Elnézést, de tényleg ennyire igénytelenek tudnak lenni emberek?!
Gondolok arra, akinek 4 éve kint van és nem ment el orvoshoz?! Nem is normális dolog ez. Szültél már gyereket, sok újat nem tudsz magadból mutatni már orvosnak.
Anyaként is ezt adod tovább? Hogy a szégyenérzet erősebb, mint az egészség?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!