Dr. Nagy Balázs Debrecen Kenézy kórház vélemények?
Több ismerősöm is emlitette ezt a fiatal dokit a Kenézyben. Van bárkinek valami információja róla? Milyen orvos? Van esetleg magánrendelése is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezt ha meglàssa a doktor úr olyan pert vàg alàd nyilvánosan szemèlyijogok adatvèdelmi megsèrtès címen hogy a pofàd befogod egy èletre.
Hogy mered te ezt megtenni hogy NEVÉN MERED SZÓLÌTANI ès ilyet kèrdezni mennyit kèr zsebbe???!!!
5 - 15 èvig terjedő szabadsàgvesztès közgyógyàszati személy feétetelezett megràgalmazàsa.
GONDOLKOZZÁL MÁR!
Engem a 23.héten vállalt el.
A legjobb választás volt.😊 Azóta már megszültem, végig ott volt velem, aztán császár lett, tökéletes munkát végzett alig látszik a hegem. Minden nap jött be hozzám utána a szobába. Csak jókat tudok róla elmondani.😊
Én is 23 hetes voltam mikor megfogadtam.
A legaranyosabb és leglelkiiseretesebb orvos akivel valaha találkoztam.
A terhességem alatt is bármikor kereshettem, a szülés alatt is végig ott volt és amíg bent voltam is legalább napi 2x benézett hogy minden oké e.
Legközelebb is Őt választom! ☺️
Szia. Engem is érdekelne hogy milyen doki mennyiért dolgozik.
2 éve csaszározott teljesen meg voltam elégedve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!