Szülés után tényleg megmarad a "terheshas"?
Igen, addig biztosan, amíg a méh össze nem húzódik. Azért annak nem elég pár óra.
Vannak szerencsések, akik lapos hassal mennek haza a kórházból, de ez a ritka.
Marmint ki a pontos kérdés? Közvetlenül szülés után illetve pár óra múlva még biztosan nagy a has. Aztán napról napra kisebb, ahogy húzódik vissza.
Sok függ attól, eredetileg milyen volt a hasizmod, illetve inkább osszesssegeben a core izmok.
Valamint hogy szetnyilt e a hasizmod középen, ha igen, mennyire.
Nekem első baba után egy hét múlva lapos volt (a bőrről nem beszélek az borzasztó lett). Második babánál is, de ott egy ujjnyi szétnyilas volt köldöknel.
Harmadjara ikreket vártam, úgy ketujjnyira szetnyilt a hasizmom, dacára hogy a gyerekek között mindig sportoltam.
Úgy 5-6hetig nem foglalkoztam a témával de nem fertem volna bele korábbi farmerbe.
Hónapok munkája kellett mire visszarendezodott az izomzat és lapos lett nagyjából a hasam.
És folyamatosan tornaztatni kell hiszem az a terület már nem lesz a régi sose
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!