Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után tényleg megmarad...

Szülés után tényleg megmarad a "terheshas"?

Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem maradt meg csak nagyon minimálisan, a rendes farmeremben mentem haza.
2019. jan. 23. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Kb 6 hónapos hassal tértem haza
2019. jan. 23. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Ezt nem lehet tudni mindenkinél más nekem császár után két nappal már lapos hasam volt, nem is értem , amúgy meg mindig is volt egy kis hasam úgyhogy én örültem neki :)
2019. jan. 23. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Igen, addig biztosan, amíg a méh össze nem húzódik. Azért annak nem elég pár óra.

Vannak szerencsések, akik lapos hassal mennek haza a kórházból, de ez a ritka.

2019. jan. 23. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szerintem függhet a medence mérettől is, nekem nagyon széles a csípőm nem is volt nagy hasam , mégis majdnem 4 kg-os gyerekem lett.
2019. jan. 23. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
* most voltam csak már közben írtak
2019. jan. 23. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél nem maradt meg. Néztem is a szobatársamat, hogy miért olyan baromi nagy a hasa. Aztán a 3. gyerek után megkérdezte a 2 nagy, hogy van-e még bent egy baba, mert nagy maradt a hasam...
2019. jan. 23. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva. Elsőnél megmaradt egy ideig, hetekig tartott, míg nagyjából eltűnt, és hónapokig, míg teljesen. Most a második babám 3 hetes, 1 hét után nem volt hasam, teljesen lement. Csodálkoztam is, nem erre számítottam, pláne, hogy második terhesség, második császár.
2019. jan. 23. 15:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem maradt meg. Mar a szuloagyon alig latszodott h terhes voltam. (igaz egyaltalan nem volt nagy hasam) A korhazbol a sajat regi gatyamban mentem haza.
2019. jan. 23. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Marmint ki a pontos kérdés? Közvetlenül szülés után illetve pár óra múlva még biztosan nagy a has. Aztán napról napra kisebb, ahogy húzódik vissza.

Sok függ attól, eredetileg milyen volt a hasizmod, illetve inkább osszesssegeben a core izmok.

Valamint hogy szetnyilt e a hasizmod középen, ha igen, mennyire.

Nekem első baba után egy hét múlva lapos volt (a bőrről nem beszélek az borzasztó lett). Második babánál is, de ott egy ujjnyi szétnyilas volt köldöknel.

Harmadjara ikreket vártam, úgy ketujjnyira szetnyilt a hasizmom, dacára hogy a gyerekek között mindig sportoltam.

Úgy 5-6hetig nem foglalkoztam a témával de nem fertem volna bele korábbi farmerbe.

Hónapok munkája kellett mire visszarendezodott az izomzat és lapos lett nagyjából a hasam.

És folyamatosan tornaztatni kell hiszem az a terület már nem lesz a régi sose

2019. jan. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!