Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenki vérzik szülés után?

Mindenki vérzik szülés után?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok és most jutottam el a szülés részig. Olvasom hogy akár 6 hétig is vérzik valaki és nekem az a fura hogy az első két napba kb óránként is kell cserélni a betétet. Ez tényleg igaz?
2019. jan. 19. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért olyan extra ha óránkénk kell betétet cserélni, nekem is olyan egy sima menstruáció ahogy valaki írta. Ahhoz képest nem volt szülés utàn se durvább, csak nyilvàn tovább tartott, de csak az eleje erős.
2019. jan. 20. 08:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Azért extra mert én amióta menstruálóik utalom a betétet soha nem is használtam undorítónak tartom... és nekem soha nem is volt meg rendesen csak 3 napig gyenge vérzés eddigi életembe. És picit parázok az ilyentől. És milyen betétet javasoltok milyet vegyek?
2019. jan. 20. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy:) nekem a sima éjjeli betét volt a legkényelmesebb. Tenát szoktak javasolni, az többet bír, ha nagyon vérzik valaki szükség lehet rá. Viszont az nagyon vastag, kényelmetlen. Inkább gyakran cseréltem az éjszakait, úgyis sokszor ébred az ember éjjel is.
2019. jan. 20. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt jól a sima betét (allways) a gátsebemet nagyon irritálta, főleg az illatos változatok. A tena ladynek van egy jó fajtája,ha nem akarsz pelus méretet használni ( bár szülés után tényleg sok vérre számits, oda kell valami ami birja, mert aznap erőd se lesz az ágyról lemászni nemhogy óránként cserélgetni) a Slim mini plus wings, jól birja, nem olyan vastag és pamut. A slim mini wings a rövidebb változat.
2019. jan. 20. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Az első 1-2 napon tényleg erős a vérzés, utána viszont erősen csökken. A vérzéses időszak nagy részében sokkal inkább vérezgetsz majd, nem vérzel.

Könnyű és gyors szülést, aztán jó babázást!

2019. jan. 20. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Na látom valami betétes lepontozta a válaszomat...

Nem lesz jó érzés akkor ha tamponos vagy, de kibírható. A Tena a legjobb.

2019. jan. 20. 18:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenki. Nekem az első pár nap volt durvább utána rendes menszesz szerű vmi volt. 2-3 hétig volt vérzés, utána barnázás. 6.hétre már semmi sem volt. De ez egyénfüggő. Van aki durván vérzik 6 hetig.
2019. jan. 20. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Elsőnél kb 6 hetet véreztem másodiknál több mint 2 hónapot. Vegyél jó sok eldobható szülés utáni bugyit mert minden véres lesz és minek mossál annyit?? Amúgy se fogsz mást csinálni csak baba cuccokat mosni! Ha vágni is fogják a hüvely nyílásod vagy több helyen is berepedhet azt majd megvarrják szülés után de a sebekre vigyázz nehogy elfertőzzön tehát ne stagnáljon ott régi vér, tartsd tisztán..
2019. jan. 20. 21:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Tenát használtam, soha nem lett véres a bugyim
2019. jan. 21. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!