Mindenki vérzik szülés után?
Van, aki még tovább is, mint 6 hét.
Nekem szerencsére 1-1,5 hét volt csak mindkét szülés után.
Igen. 5 hétig véreztem. Bnőm még a 6 hetes kontrollra is úgy ment h vérzett....
És valóban nagyon durván "dőkt" a vér 😖
Most légy erős: nekem sima menstruációkor is óránként kell cserélnem a super plus betétet. Sőt... 8 napból az első 5 napban!
Szülés után én 6 hétig véreztem,de nem volt durva,mivel sürgősségi császár volt, és császár után átöblítik a méhet,mintegy kimossák. (Doki mondta így). Ezért nekem már műtét után sem volt nagyon durva.
Igen, de valaki csak 1-2 hétig, más 8-ig, valaki csik minimálisan, más durván.
Csak annyira készülj fel hogy ne érjen váratlanul. Én mindig tampont használtam, nekem pl borzalmas volt a nagy betét és a saját véremben lenni, aki betétet használ nyilván jobban viseli. Amikor a szülés utáni napokban felálltam mindig éreztem hogy elöntött a vér, tamponnal ilyet ugye nem éreztem. Na meg nem túl kellemes az a szag. Az első napokban jöhetnek daravok is, olyan mintha csirkemájdarabok lennének. Amúgy ez csak pár nap, aztán egyre jobb lesz nyugi. Másfél hét után már csak barnás folyásom van. Akkor se ijedj meg ha már szinte elmúlt, majd napok múlva újra elindul.
Igen igaz.
Nekem szerencsèm volt én megúsztam.kb 3 héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!