Akik már legalább 2x szültek hüvelyi úton, miben volt más a második az elsőnél?
Figyelt kérdés
Sokan állítják, hogy gyorsabb, jobban fáj. Én kiváncsi lennék, hogy kinél hogy indult. Most készülök a második hüvelyi szülésre, már nagyon várom, de rengeteg a jóslók, a nagynál azt srm tudtam mi az. Ott egyből beindult, tudtam, ki a helyzet, most csak fájások vannak, amik elmúlnak. Vajon tudni fogom, ha már élesben megy?
39hkm
2019. jan. 10. 09:39
11/12 anonim válasza:
nekem az első 9óra alatt lett meg , az nem annyira fájt. a második 1,5 óra alatt lett meg na az sokkal jobban fájt, de a gyerek kisebb volt.
12/12 anonim válasza:
A masodik lassabb volt, muszaj volt oxitocin is, es sokkal jobban fajt mint az elso, bar valoszinu az oxi miatt. Nehezebb volt az egesz szules, megis jobbnak eltem meg es a felepules is sokkal gyorsabb volt mint az elso szulesem utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!