Szülés után megkaptátok a baba karszalagját mikor jöttetek haza a korházbol?
Figyelt kérdés
nem dobják ki ugye?2010. jún. 29. 08:27
11/25 anonim válasza:
Nyíregyházán is rajta hagyták.
12/25 anonim válasza:
Margit kórházban is rajta hagyták,mi is elraktuk emlékbe:)
13/25 anonim válasza:
Váci korházban is rajta hagyták,mi is elraktuk+a papírt is amin rajta vannak a születési adatai
14/25 anonim válasza:
Mi is megtartottuk a papirt is amin az adatai vannak, es a karszalagot is rajta hagytak. Itthon vettem le, es mindkettot megtartottam:)
16/25 anonim válasza:
Miskolcon nem vihettük el. Ők tették el az adminisztráció részeként, ha később reklamáció lenne (pl hogy összecserélték a babákat, vagy ilyesmi). Csak fotó van róla.
17/25 anonim válasza:
Keszthelyen is rajt hagyták a babán. Remélem most is így lesz majd.
18/25 anonim válasza:
Én Miskolcon megkaptam simán (a Megyeiben. Sajnos kezdenek erősen kifakulni rajta a betűk...
19/25 anonim válasza:
Mi is úgy hoztuk haza, hogy a karszalag még a csuklóján volt. Nálunk a babák pólyában vannak, és a nevüket egy fehér, hosszú ragtapaszra ráírják és ráragasztják a pólyára. Ezt is megkaptuk kérés nélkül.
20/25 anonim válasza:
Mi is megkaptuk a Szt Imrében. Itthon vágtuk le első nap fürdikor. S még a köldökcsonkot is elraktuk egy mini üvegcsébe alkohol alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!