Választott császármetszés esetére ki melyik (magán) kórházat ajánja?
Nem pro és kontra érvek érdekelnek, nem vagyok kíváncsi arra, hogy kinek mennyire gyors és álomszerű természetes szülése volt és hogy bezzeg a császáros szobatársak hogy szenvedtek. A fenti kérdésemre szeretnék választ, nem szükséges bababarátnak lennie.
Köszönöm előre a segítségeteket!
Igen, láttam korábbi kérdéseknél, hogy az ilyen témájú dolgok mindig átmennek parasztba, és nekiesnek az anyukának, hogy úristen milyen ember ő, nem is nő/anya, hiszen a nők már évszázadok óta képesek a szülésre, miért nem akarja átélni ezt a "csodát". Hát én már átéltem egyszer, semmi csodálatosat nem éreztem, viszont majdnem ottmaradtam én is, és a lányom is... Úgyhogy ilyen előzmények után pont nem tud érdekelni, hogy Marika mennyire csodálatosan szült bármiféle fájdalomcsillapító, érzéstelenítő nélkül, és hogy bezzeg a császárosok hogy megszívják.
Magánban is azért gondolkoztam inkább, mert az első szülésemnél gond volt a nővérekkel is (olyan miatt, hogy miért a férjem pelenkáz, vagy miért van cumi az éjjeliszekrényen). Pedig volt fogadva orvosom és szülésznőm is, a nővérekhez is lett bevive kávé, tea, sós és édes süti is, és egy nagy Merci csokit, szóval nem úgy viselkedtünk, hogy olyan stílust kapjunk, amilyet.
1-es vagyok.
Èn is egy traumatikus hüvelyi (vacuum-os) szülès utàn szültem a màsodik babámat császárral. A csàszár utàn boldog voltam ès nagyon hamar felèpültem, míg az elsô szülèsem utàn romokban hevertem testileg-lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!