Fáj a császármetszés?
magabol a csaszarbol nem erzel szinte semmit.
csak neha rangatast,de fajdalmat egyaltalan nem.
az erzesteleinto beadasat sem erzed,vagyis de,egy kis nyomast erzel a gerincednel,de fajdalmat akkor sem.
ha mar fajasaid vannak,es ugy kell a csaszar akkor egyenesen megvaltas az erzestelenito.
a csaszarban igazabol a mutet utani 1-2 nap rossz,foleg az elso felkeles.
de nem szabad elhagyni magad,es minden felkelessel jobb lesz.
3 csaszarom volt.
ne felj,a lenyeg,hogy mindketten egeszsegesen hagyjatok el a korhazat.
altatni pedig azert nem szoktak,mert eljut a babahoz is az altato mire kiveszik,es az nem a legjobb neki.
Én éreztem a műtétet is, mert csak féloldalra hatott a gerincérzéstelenítésem. A másik oldal is 'kapott', de ott csak tompította a fájdalmat, nem csinált érzéstelenséget. Amíg ki nem emelték a babám, addig rettenetes volt. Nagyon-nagyon fájt. Utána kaphattam morfint amíg összeraktak. Attól még be is aludtam kicsit.
Utána az őrzőben nekem nem voltak már nagy fájdalmaim (lehet a morfin miatt, vagy lehet, hogy a műtőben annyira fájt, hogy utána már fel sem tűnt); csak amikor fel kellett kelni. Na, az megint egy nagyon kegyetlen dolog volt... Utána napról napra egyre jobb lett, de mindig akkor lett rosszabb, ha megpihentem, és újra fel kellett kelni. Nekem ami még nagyon fájt az elején, az a pisilés és a szoptatás alatti méhösszehúzódás volt. Az első nap volt, hogy pisilés közben a könnyeim is folytak...
De mindent összevetve; mire hazakerültünk, egyedül el tudtam látni mindent, semmi segítségem nem volt; szóval azért elég hamar össze lehet szedni magad egy császár után is.
Én ugy jártam mint a 7 es valaszolo.
Borzaszto volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!