Ha 20 perces fájásokkal beállok a zuhany alá, ami ugye felerősíti a fájást, akkor erősebb 20 perceseim lesznek, vagy rövidül pl 10 percesre?
Széttagolódik 3 kisebb fájásra:
1: 6 perces
2: 12 perces
3: 15 perces
Viszont ezek szuperponálódnak tehát pl
6 percnél: kis fájás
12 percnél: közepes fájás (6 perces + 12 perces)
15 perc: kis fájás (15 perces)
18 perc: kis fájás (6 perces)
24 perc: közepes fájás (6 perces + 12 perces)
30 perc: közepes fájás (6 perces + 15 perces)
36 perc: közepes fájás (6 perces + 12 perces)
42 perc: kis fájás (6 perces)
45 perc: kis fájás (15 perces)
48 perc: közepes fájás (6 perces + 12 perces)
54 perc: kis fájás (6 perces)
60 perc: óriás fájás (6 perces + 12 perces + 15 perces)
A 60 percesnél meg fogsz szülni.
Azért mondják, mert tényleg így van. Ha nem tudod hogy beindult e a szülés akkor zuhany, ha elmulasztja a fájásokat csak jósló volt,ha erősebbek lesznek/rendszereződnek akkor beindult a buli.
Én semmit nem vettem észre, már a kórházban feküdtem túlhordás miatt, reggel nst volt, délelőtt UH, semmi nem utalt arra hogy lassan szülünk, délután 3kor pedig beindultak a fájások. Előző nap téves riasztás miatt voltam a szülőszobán nst-n, de azok csak jóslók voltak. Mikor beindultak az igazi fájások egyből tudtam hogy ez már az lesz,nem lehet összetéveszteni semmivel.
Nem mindig megy ez ennyire szabályosan, nekem 20 perceseim pl. sose voltak, pedig 4 gyerekem van.
Volt olyan, hogy óránként ébredtem egy fájásra, de ezzel nem kell foglalkozni, a 20 percesekkel se nagyon.
Zuhanyozni persze lehet, ha jól esik, de a szülés beindulásához sűrűbb és erősebb fájások kellenek.
Én rengetegszer voltam olyan helyzetben, hogy nem tudtam eldönteni, hogy beindul vagy sem, minél többedik gyerek volt, annál több jóslóm volt.
Viszont amikor beindult, akkor mindig biztos voltam benne 100%-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!