Zalaegerszegi kismamák! Ki mennyit adott a fogadott orvosának a szülés levezetéséért? (vagy zala megyében mi a tarifa? )
Légyszi azt is írjátok oda, hogy előre le volt beszélve az összeg vagy csak amennyit gondoltatok!
ha esetleg az orvos nevének kezdőbetűit is írtok az is jó lenne :)
Januárban fogok szülni és a dokim nem mondott árat, csak amennyit gondolok. De mennyit illik gondolni?
Rengeteg tarifát tudok mondani, bent feküdtem 3 hónapot 😅
Elso szülésnél 5 éve 40 ezret adtunk a dokinak, most 150 ezret szántunk, de nem fogadta el a komplikációk miatt (nem az ő hibája volt), illetve a kialakult jó viszony miatt. Másik anyuka 50 ezret adott neki, másik 40 ezret, harmadik 80 ezret. Ami összegeket tudok, hogy anyukák adtak: Györe:40, 80, 100; Vajda 150, 200; Tihamér 120,150; Németh Gábor 50,80; Kádasi 30, 50, 70. Vörös Zéta: 60, 80.
Szóval a skála széles. Vannak drágább orvosok pl Horváth Tihamér, Vajda főorvos. Vannak olcsóbbak pl Kádasi, Goldfinger.
Jegyzeteltél, első?
Érdekes, én is bent voltam két hónapot, de senkiről nem tudom, mennyit adott.
Elég hihetetlen ez a felsorolás...
2!
Miért hazudnék?
Egyébként igen, emlékszem. Nagyon jó memóriám van. Emlékszem azoknak a babáknak a nevére, születési adataira is, akiknek az anyukájával jóban voltam. Nem kérek elnézést tőled, amiért meg merek jegyezni dolgokat. Mi rengeteget beszélgettünk bent, nagyon jó társaság verődött össze. A szobánk a hűtő mellett volt, így aztán mindenkivel szóba elegyedtünk és ez gyakori téma volt. Nem egy anyuka még szülésznőtől is érdeklődött, hogy mit tud, mennyit szokás adni.
De te nem válaszoltál a kérdésre, így hatalmas segítség voltál a kérdezőnek. Csak kötekedni jársz ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!