Ti oda adnàtok a megàllapodott összeget, ha a fogadott orvos akkor èr csak oda a szülèsre amikor màr pont kijött a baba?
"Az orvosod megkapja majd a fizetését a ledolgozott órái alapján."
Szerinted melyik szülészorvos kap a munkahelyétől pénzt azért, mert a SZABADIDEJÉBEN bemegy szülést vezetni vagy operálni? Elárulom: semelyik.
Kérdező: Ha időben szóltál, akkor a teljes összeget talán nem. De azért akárhogy is nézzük: visszajött a Balatonról a szülésed miatt. Már csak a bezinköltség sem két fillér...Aztán még beavatkozás is kellett.
Viszont az is tény, hogy nem tartotta magát a teljes megállapodáshoz. Ha a teljes összeget nem is, én biztosan fizetnék neki.
Vagy oda adnám az egészet vagy nem adnék semmit,és nem is mennék hozzá már soha többet,kontrollra sem.
Szerintem az nagyon gáz,hogy odaadod a felét és még meg is magyarázod miért...még ha igazad is van. Szóval szerintem vagy ez vagy az.
Amúgy meg a 160 ezer brutál sok szerintem,én 7 éve szültem 80ért,most 100ért fogok,de még ezt is sokallom.
A 160-at én is soknak tartom. Én most szültem 120at adtam. Amúgy az orvosod mondta hogy 160at kér, vagy csak úgy megemlitette hogy kb ennyit szoktak adni?
Mikor szültem a szobatársam mesélte nála hogy olyan gyorsan kint volt a baba hogy a szülésznője nem ért oda igy az ügyeletes volt bent vele. Dilemázott ő is hogy mi legyen,végül úgy döntött megfelezi a neki szánt pénzt. Nem lett sértődés belőle.
Ezt tényleg te döntöd el. Szerintem adj neki hisz mégis beljött az orvos a szabadnapján. Ha 160at szántál eredetileg neki akkor a 80bőven elég, és szégyenkezned vagy magyarázkodnod sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!