Egy babának mennyire kell gyorsan megszületnie, császármetszéskor?
Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 20:57
1/5 anonim válasza:
Miért kéne olyan gyors legyen!?
A méhlepényt nem vágják át, tehát nincs nagy veszély. Amúgy nagyon hamar kint van, nekem beadtak az érzéstelenítőt és amikor hatott rá kB 5-10percre kint volt a baba, a varrás több idő kB 20-30perc, meg kicsit kitisztitanak, kiszedik a méhlepényt stb.
Az én műtétem 42 perc volt
2/5 anonim válasza:
Sajnos elég gyorsan. Itt nincs lótusz szülés császármetszéskor..Felvágják a hasat,méhet,és már fordítják is ki a babát. Nekem úgy mondta a doki,hogy "most préseljük ki a babát". Sürgősségi császár volt,a préselést picit éreztem.
3/5 anonim válasza:
1# vagyok, nekem programcsaszar volt.
Enis éreztem a preselest, szóltak h mondjam ha rosszul vagyok. Én akkor par percig úgy éreztem meguffalod, mintha rault volna egy jó nagy darab ember a mellkasomra. És éreztem h nagyon mozgatnak, aztán felsirt a babám.
4/5 anonim válasza:
10 perc után felsírt. Jó, hogy gyors volt, mert nekem nem hatott jól a gerincérzéstelenítés. Minden iszonyatosan fájt. Miután kint volt a babám, elaltattak.
5/5 anonim válasza:
A sógornőmnek sürgősségi császára volt, mert nagyon lelassult a baba szívhangja vajúdás alatt. Azt mondták a dokik, hogy ez rekord négykesztűs volt, 4 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!