Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon verzik az ember ott...

Nagyon verzik az ember ott lent szülésnél?

Figyelt kérdés

2018. nov. 30. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

10, mi köze a vasbevitelnek ahhoz, hogy mennyire vérzel? :)

Annak max. ahhoz van, hogy mennyire visel meg.

De ez olyan dolog, hogy 127-es Hgb-nal mentem szülni és 75-össel jöttem ki a kórházból, miután 2*5 infúzió vasat kaptam.

2018. nov. 30. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Én sem tudom 😃 van amit jobb nem bolygatni, de úgy sejtem igen.
2018. nov. 30. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
11: semmi. Miután válaszoltam a kérdésre mellékesen megjegyeztem hogy szedtem vasat egy olyan szituáció előtt amiben várhatóan vért veszít az ember mivel vashiányosan odaállítani nem szerencsés. Örülök, hogy örömet okozhattam neked azzal, hogy belém köthettél és lepontozhattál illetve a hemoglobinodról is tájékoztathattad a nagyérdeműt. Legyen szép napod! 😘
2018. nov. 30. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Miután összevartak átkellett volna sétálni a zuhanyzóig, pár lépés után szépen össze is estem a vérveszteség miatt.
2018. nov. 30. 22:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen nekem is 2hete nézzték a haeboglobin szintemet akkor volt 91 a doki 2x5 ampulla vasat írt fel de 5 után még fogják nekem nézni a vér képemet.
2018. dec. 1. 07:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Èn nem vèreztem sokat. Minimàlis tàgulàsi vèrzèsem volt, nem sèrültem, szülès utàn egy hètig erősen , egy hètig menstruàciò erőssèggel vèreztem. Utàna csak barnàztam.
2018. dec. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!