Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mennyire árthat a...

Szerintetek mennyire árthat a babának egy pohár vörös bor?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam alkohol fogyasztó de ma nagyon megkívántam a vörös bort és megittam egy pohárral. Szerintetek rosszat csináltam, eszembe sem jutott hogy árthatok vele.

34 hetes kismama

2010. jún. 26. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, neha en is ittam 1 pohar feher bort es egeszseges kislanyom szuletett. A voros bor kulon jo a verkepzesnek es ertekes asvanyi anyagokat tartalmaz. Egeszsegedre! :)
2010. jún. 26. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez még egészséges is sok orvos szerint. Nem lesz tőle semmi baja. Én 7 hónapos terhes volta, amikor nyaralni voltunk a Balatonon és pont bornapok voltak, 4 napig minden este megittam egy deci vörösbort (hol szódával, hol anélkül), és ez semmi problémát nem okozott.

Mértékkel, alkalomszerűen szabad bort inni terhesen is.

2010. jún. 26. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nődoki mondta, hogy heti 1-2 pohár jó minőségű vöröset meg lehet inni, ha akarok. Tény, hogy 9 hónap alatt talán ha 3 pohárral ittam, de én amúgy se nagyon szoktam. :)
2010. jún. 26. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én pár korty Sangriát szoktam ha zsírosat eszem, olyan jól esik:) meg néha a gösser citromos sör, ha meleg van. ezeknek kicsi az alkoholtartalmuk. Szerintem egy pohártól nem lesz semmi baja a kicsinek.
2010. jún. 26. 17:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! Boldog babavárást!
2010. jún. 26. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban láttam egy riportot valahol.. A lényeg az, hogy az orvosok szerint is szabad inni 1-1 pohárral ha terhes vagy ha nem. Amit a baba megkíván, azt kell enni-inni :) persze mértékkel :) ezzel csak jót tettél, semmi baj nem lesz
2010. jún. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!