Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a 4 kg felett született...

Mik a 4 kg felett született babák anyukájainak tapasztalati?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz volt a szülés? A fejátmérő számít inkább vagy a súly?
2008. nov. 6. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem mind akét lányom 4050 gramm volt és egyáltalán nem volt nehéz szülésem inkább a fejátmérő számít de ne izgulj nem lesz semmi gond simán fog menni minden
2008. nov. 6. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hete szültem, kerek 4 kg volt a fiam. Nálunk sajnos nagyon számított a fej átmérője, mert sajna már a kitolási szakaszban derült ki, hogy nagyobbacska a feje mint az én medencém átmérője, és sajnos hátsó koponyatartása is volt. Így mi császárral fejeztük be a dolgot. Nem riogatlak, ne félj, ez egyeltalán nem tövényszerű. :)

Könnyü szülést

2008. nov. 6. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is 4050 gr volt és császárral kellett szülnöm mert nem tágolt eléggé a méhszájam, de jobb is volt igy mert legalább nem deformálódott a feje
2008. nov. 6. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 4010 grammal láttunk neki,elég nehezen ment,én sem tudtam tágulni rendesen,így jött a császár.De ez sokmindentől függ,kár ezen izgulnod,kívánom hogy nagyon könnyű szülésed legyen!

2008. nov. 6. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én nagyfiam 4450gr-mal született,természetes szülés volt.Minden rendben ment,5 óra alatt kint is volt,úgy,hogy hajnalban elfolyt a magzatvíz,semmi fájás nem volt,a neheze 12 órától jött és 16:30-ra megszületett.
2008. nov. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!