Az epidurális érzéstelenítés tényleg annyira jó? Érdemes alapból kérni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 23:51
1/7 anonim válasza:
Nekem csak féloldalra hatott. Ugyanúgy éreztem a fájdalmat, csak nem mindenhol.
2/7 anonim válasza:
Ha jól és jókor alkalmazzák, akkor nem csak, hogy remek fájdalomcsillapító, de egy nagyon reménytelennek tűnő szituációt is meg tud "menteni". Értsd: EDA segítségével olyan helyzet is hüvelyi szüléssel végződhet, ami amúgy totálisan reménytelennek tűnik.
3/7 anonim válasza:
Én mindkét gyerekemet epidurálissal szültem, ennél jobb találmány kevés van. Ha van rá lehetőség kérd!
4/7 anonim válasza:
Nekem nem volt jó. Másodjára nem kérem. 2-szer szúrtak, nem hatott egyáltalán (neves kórház, 2 legjobb anesztese, fogalmam sincs, mi ment félre), cserébe mégis bátrabban tekerték az oxit.
5/7 anonim válasza:
Elso szulesemnel nagyon jo volt, a masodiknal viszont csak fel oldalt hatott. Ugyanugy fajt mintha nem is kaptam volna.
6/7 anonim válasza:
En reggel 6.30-tol nem tagultam,delutan 3kor kaptam EDA-t,5 perc alatt eltunt a mehszaj! 16.40-re pedig kint volt a lanyom. EDA elott kaptam oxitocint,nospat,stb de semmi nem tagitott,ahogy bementem 2 ujjnyival annyi is maradt addig.
Viszont nekem is fel oldalt hatott csak,bar akkor az is megvaltas volt es hala neki huvelyi uton tudtam szulni. Nem banom egy percig sem,hogy kertem.
7/7 anonim válasza:
#1 Nekem a tágulást sem segítette. Semmit sem tágultam. Császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!