Van itt valaki más is, akinek szülés közben az epidurális érzéstelenítés utána a babája pulzusa nagyon leesett?
Figyelt kérdés
Nálam ez történt, percekig 60-as volt a pulzusa, nem tudom pontosan hány percig, nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Az orvos szerint nem okozott oxigénhiányt, de én mégis rettegek, nem tudok megnyugodni. Van esetleg valaki, aki hasonlóan járt?#epidurális érzéstelenítés #magzati szívfrekvencia esés
2018. márc. 17. 02:30
2/3 anonim válasza:
Egyik leggyakoribb eda mellekhatas
Ezert nem kell eda kerni
3/3 anonim válasza:
Az én lányomnak is sokáig volt nagyon alacsony a szívverése :( mégsem császároztak meg. Vákummal született, Őt újra is kellett éleszteni. Ezután 72 órán át lélegeztetőn volt és hűtötték.
3 éves és makk egészséges. Az 1. évem rettegésben telt emiatt de hála Istennek semmi baja :)
Nagyon erősek ezek az újszülöttek hidd el ;)
Mindenképpen vidd el szakemberhez! Neurológus, Dévény tornára!!! Hidd el ha bármi apró baj lenne azzal tudod a legtöbbet tenni, hogy időben teszel ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!