Van itt valaki más is, akinek szülés közben az epidurális érzéstelenítés utána a babája pulzusa nagyon leesett?
Figyelt kérdés
Nálam ez történt, percekig 60-as volt a pulzusa, nem tudom pontosan hány percig, nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Az orvos szerint nem okozott oxigénhiányt, de én mégis rettegek, nem tudok megnyugodni. Van esetleg valaki, aki hasonlóan járt?2018. márc. 17. 02:30
2/3 anonim 

válasza:

Egyik leggyakoribb eda mellekhatas
Ezert nem kell eda kerni
3/3 anonim 

válasza:

Az én lányomnak is sokáig volt nagyon alacsony a szívverése :( mégsem császároztak meg. Vákummal született, Őt újra is kellett éleszteni. Ezután 72 órán át lélegeztetőn volt és hűtötték.
3 éves és makk egészséges. Az 1. évem rettegésben telt emiatt de hála Istennek semmi baja :)
Nagyon erősek ezek az újszülöttek hidd el ;)
Mindenképpen vidd el szakemberhez! Neurológus, Dévény tornára!!! Hidd el ha bármi apró baj lenne azzal tudod a legtöbbet tenni, hogy időben teszel ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!