Két éve,41 évesen szültem császárral. Rá két évre van esélyem simán szülni?
Jelenleg 43 éves vagyok, egy kisfiúval várandós. 41 évesen császárral születtek az ikerlányaim rossz fekvés miatt. Még egy kérdésem lenne, gátvedelemre mennyi az esély ilyen körülmények között.
Még nincs orvosom, most szeretnék fogadni.
VBAC csoportot keresd fel.
Nekem VBAC-bak indult végül megint császár lett. Mondta az orvosom, hogy még jó, mert néhány helyen szétnyílt a heg. Előtte nézték uh-n, ott nem látszott semmi.
Nen tudom a kor mennyire számít, szerintem semennyire.
Kedves utolso. Arra nem gondolsz,hogy attol,mert fiatalosan nez ki, 70-80 evesen eleg nagy eselye van az embernek meghalni. Ez teny. Es akkor a gyermeked alig 20-30 evesen elveszti szeretett apjat/anyjat, ahelyett,hogy meg soksok evet egyutt toltottek volna el. Apukamat mamam 40 evesen szulte. Borzaszto volt latni,hogy 33 evesen anya (es egybkent apa nelkul is) marad valaki. Es azert is,mert en es a hugom csak 5 es 7 evesek voltunk,es olyan koran kellet a szeretett nagymamanknak elmenni... Azota 22 vagyok,es lenyegeben alig emlekszem par emlekre rola... Apukam noveret 20as eveiben szulte,neki 2 nagy fia van. Irigy vagyok rajuk. Ok mar boven 20on evesek voltak,mikor meghalt mama. Sokkal tobb kozos emlek,stb. Nyilvan van olyan,mikor az elet ugy hozza, de en egyaltalan nem ertek egyet azokkal,akik TUDATOSAN 40es eveikre toljak ki a gyereknevelest.
Egyebkent kerdesre visszaterve az esely nyilvan megvan, te tudod,milyen fizikumban vagy, szerintem az eleg sokat szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!