Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek szülés után 6 héttel...

Akinek szülés után 6 héttel megjött, az normális volt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy 5-6 nap volt (vagy ugye akinek 3-4 nap szokott lenni)? Meg rendesen megvolt? Utána rendesen megjött minden hónapban? Ilyen korán mennyire hatott a tejre?

Ma van a 6. Hét. És úgy néz ki megjött. Előtte való 3 napban inkább ilyen kis maszatolas volt. De most rendesen, a hasam is görcsöl.

Lányomnál kb 1,5 év után jött meg megint. A szopira nem volt kihatassal. Es normalisan jött meg, ahogy terhesség előtt volt. Ugyan ugy beáll.

Azért csodálkozom, hogy most a fiamnál ilyen hamar.

Es inkább a tej miatt aggódom. Mert most csak 6 hetes, meg 6 hét. Remélem nem lesz kihatással rá.

2018. nov. 2. 07:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7 Én nem mentem vissza amíg véreztem. Így a 6 hetes kontrollból 8 hetes lett.

Nekem is szoptatás mellett jött meg, azóta is szoptatok, és rendszeres, 26-28 napos ciklusaim vannak mellette.

2018. nov. 2. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
#5, mi direkt kis korkülönbséget akartunk és a nagylányom 4 hónapos korában lettem terhes a kicsivel. Végig szoptattam. Üdvözlöm az orvosodat. 😄
2018. nov. 2. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a hatodik héten jobban megindult, azt hittem, menzesz, de utána csak két évre rá jött meg újra, amikor már nem szoptattam. :) 8 hetesen mentem kontrollra dokival egyeztetve. Egyébként - bár egyéni, mennyi az esélye, de - szoptatás alatt, menzesz nélkül is lehet peteérés, két ismerősöm is úgy esett teherbe, hogy még nem vérzett.
2018. nov. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!