Nagydarab anyukáknak törvényszerűen ronda lesz a
császáros hege?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm amolyan Melissa McCarthy típus. Én magam vékony alkatú vagyok. Ő azt mondta, neki nagyon ronda lett a sebhelye, vastag, hosszú is, végigmegy a hasán és nem jó ránézni. Ugyanakkor szültünk, de nem ugyanott. Nekem oké lett a helye, vékonyka, nem hosszú, alig látható.
Én nem tudtam, hogy ez súlyfüggő. Azt hittem, hajlam arra, hogyan gyógyulnak be a sebek, meg a munkát végző ügyessége.
Ez nagyon nem a testalkattól függ, hanem attól, hogy milyen ügyes kezű az orvosod és a heg gyógyulásod. Nagy súllyal mentem szülni de a saját dokim aki császározott szinte kereste a heget mert nem látta. Meg is dícsérte magát😁 Vékony barátnőmnek nagyon ronda a császáros hege. Girbe gurba vastag neki. Az enyém nagyon vékony, egyenes és alig látni.
2018. okt. 30. 22:04
12/16 anonim válasza:
Erősen M.M. alkatú vagyok és szinte nem is látszik.
Az előző hozzászólásokat figyelembe véve azt hiszem megoldottunk egy újabb városi mítoszt:)))
2018. okt. 30. 22:04
13/16 anonim válasza:
100 kg körül mozgok, 10 hónapos a lányom és keresni kell a hegemet, csak egy vékony fehér csík van ott. 😊
2018. okt. 30. 23:22
14/16 anonim válasza:
A fiammal 91 kg-mal mentem szülni, egy vékony, halvány csík látszott. A lányommal 85 kg-mal mentem, 1 milliméterrel vágták feljebb, az is egy nagyon halvány vékony csík, de úgy látszik, mintha csak 1 lenne (nem vágtak ugyanott, mert azt mondta a doktornő, hogy annyira szép a heg, hogy inkább másik vágást csinál). Szerintem hajlam kérdése. Nekem mindkét műtét más kórházban volt és más is csinálta, mégis mindkettő szép, észre sem lehet venni, pedig most sem vagyok vékony, 86 kg.
2018. okt. 31. 07:59
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, akkor én gondoltam jól, hogy ez nem a duciság miatt van. Valóban megcáfoltunk egy urban legendet.😅
Annak a válaszolónak, aki azt mondta, a kövérség a helyes, nem akartam úgy írni, mert bár tényszerűen igaz, de az a szó bántó és nem is polkorrekt, hiszen a túlsúlyos emberek egy része önhibáján kívül van ilyen helyzetben (az ismerősöm nem, de attól még másokat se sértegetek.)
2018. okt. 31. 10:24
16/16 anonim válasza:
Aki lelkileg rendben van, azt nem bántja a kövér kifejezés. Aki nincs kibékülve önmagával, az meg tegyen ellene. 100+-os kövér nő vagyok, szinte láthatatlan heggel. 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!