Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szombaton leszek 36. hetes....

Szombaton leszek 36. hetes. Elkezdhetem már most inni a málnalevél teát? Vasárnaptól szedhetem a homeós golyókat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én Vasárnap töltöm be a 36.-hetet,és hétfőn már én is iszom.Szerintem ha te is betöltöd akkor nyugodtan ihatod a teát!

Könnyű szülést!

2008. nov. 5. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ihatod, én a 35. héttől ittam.
2008. nov. 5. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi csajok!! Nektek is könnyű szülést kívánok:)

és Ti milyen arányban isszátok a teát? és hogyan készítitek el?

2008. nov. 5. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szió.Én is szombaton töltöm a 36hetet és szintén kezdem a teát és a homeós bogyikat.Akkor Te is dec 6-án szűlsz:)
2008. nov. 5. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a 35. héttől ittam, a szülésznőm azt mondta, hogy nyugodtan elkezdhetem a homeós bogyókkal együtt.

Én naponta két csészével iszom, összessen ez 5-6 decit jelent. Egy csészéhez (kb 2,5-3 deci) egy evőkanálnyi málnalevelet teszek.

A 38-39. héttől növelhetem az adagot.

Egyébként két hete iszom, tehát most vagyok a 37. hétben és én annyi változást vettem észre, hogy az anyagcserém felgyorsult tőle.

2008. nov. 5. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!! igen, mikulásra vagyok kiírva:) bár egy jó ideje veszélyeztetett vagyok és ez is csoda, h kihúztam idáig. azért szeretném minél előbb elkezdeni inni a teát és szedni a golyókat, h legyen idejük hatni a szervezetemre, meg az agyamra:)

mindenkinek könnyebb szülést kívánok, mint amilyenre számít:)

2008. nov. 5. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól írtad, a 36. héttől szeheted a bogyókat, a 35. héttől lehet a teát, én is így csinálom.
2008. nov. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!