Szombaton leszek 36. hetes. Elkezdhetem már most inni a málnalevél teát? Vasárnaptól szedhetem a homeós golyókat?
Szia!Én Vasárnap töltöm be a 36.-hetet,és hétfőn már én is iszom.Szerintem ha te is betöltöd akkor nyugodtan ihatod a teát!
Könnyű szülést!
köszi csajok!! Nektek is könnyű szülést kívánok:)
és Ti milyen arányban isszátok a teát? és hogyan készítitek el?
Én a 35. héttől ittam, a szülésznőm azt mondta, hogy nyugodtan elkezdhetem a homeós bogyókkal együtt.
Én naponta két csészével iszom, összessen ez 5-6 decit jelent. Egy csészéhez (kb 2,5-3 deci) egy evőkanálnyi málnalevelet teszek.
A 38-39. héttől növelhetem az adagot.
Egyébként két hete iszom, tehát most vagyok a 37. hétben és én annyi változást vettem észre, hogy az anyagcserém felgyorsult tőle.
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!! igen, mikulásra vagyok kiírva:) bár egy jó ideje veszélyeztetett vagyok és ez is csoda, h kihúztam idáig. azért szeretném minél előbb elkezdeni inni a teát és szedni a golyókat, h legyen idejük hatni a szervezetemre, meg az agyamra:)
mindenkinek könnyebb szülést kívánok, mint amilyenre számít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!