Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Görcsölök, vajon ez normalis?

Görcsölök, vajon ez normalis?

Figyelt kérdés
39hetes kismama vagyok,ma valahogy nagyon furán erzem magam,folyamatossan görcsöl szur ès nyilal a hasam,derekam is faj,mozgas kőzbe megkell àlljak ugy benyilal szerdân kell bemenem a korhazba!Ezek mar vajon fàjàsok?
2018. okt. 21. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Én már most bemennék, vagy legalábbis felhívnám a kórházat.
2018. okt. 21. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mérd a fájásokat, van-e bennük rendszer stb. Vagy zuhanyozz és pihenj le, ha így elmúlnak, akkor csak jóslók.
2018. okt. 21. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Nyilallás az nema szülést jelzi.

Görcs alatt mit értesz?

Bekeményefik az egész hasadvagy csak a hasad alja?

Ha utóbbi akkor még csak készülődés.

Ha az egész hasad mint egy vákuum beszívódik, akkor mérd a hosszát és a kettő közötti időtartamot is.

Szüléskor 40-60mp egy fájás hossza, és ha egy órája 5 percesek, akkor érdemes menni.

Én nem szeretek kórházban vajúdni, és benn is foghatnak úgy, hogy még be sem indult rendesen.

Érezni fogod ha menni kell!

Lehet hogy ma, lehet hogy 19 nap múlva...

Szép szülést!

2018. okt. 22. 01:30
 4/9 anonim ***** válasza:
10 napot akartam írni... :)
2018. okt. 22. 01:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a vàlaszokat,egész èjjel nem aludtam uj nyilalt,nem birtam az ágyba meflgfotdulni mert fàjt azis!Most nem fàj,mult het hètfön meg csak 2ujjnyira voltam nyitva.
2018. okt. 22. 07:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Màsodik gyerek,de még sosem voltak fàjàsaim nem tudom milyen még csak mentstruàcios górcseim sem voltak soha!
2018. okt. 22. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Én két ujjnyival szülni mentem 🤷‍♀️😅😅😅😅
2018. okt. 22. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem négy gyerekem van, és minél többediket vártam, annál kevésbé tudtam eldönteni sokszor, hogy beindul vagy nem indul.

Viszont amikor tényleg kezdődött, akkor mindig biztos voltam benne.

3-as

2018. okt. 22. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja és szerintem minden normális ilyenkor már.

Ami a szülés tényleges indulását jelzi: ha rendszeres fájások vannak, vagy ha elfolyik a víz.

Figyelni kell hogy érzed-e eleget mozogni, meg ha erősebb vérzés lépne fel, akkor kell azonnal menni.

Minden más fájdalom, nyilallás hasfeszülés teljesen oké, de még csak készülés.

2018. okt. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!