Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 5 héttel normális...

Császár után 5 héttel normális, hogy még mindig görcsölök főleg szopikor?

Figyelt kérdés

2. baba, elsővel ilyen nem volt, egyáltalán nem görcsöltem egy pillanatig se szülés után, de akkor normál szülésem volt. Ez most nem tervezett, sürgősségi császár volt.

Olvastam, hogy ez méhösszehúzódás miatt van, de még mindig húzódik összefele a méhem? Még van is egy kis folyásom-vérzésem-pecsételésem is. (Egy hete van ez, előtte véreztem) Hüvelyem is néha nyilalgat, mint terhesség alatt, meg oldalam is szurkál-így még nem szúrt soha, de lehet az oldalamban a fájdalom mástól van?

2015. jan. 12. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet a mehed, igen. ilyenkor meg nekem is volt. A szopikor oxitocin termelodik, az huzza ossze.
2015. jan. 12. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szoptatáskor oxitocin szabadul fel, egyrészt ez okozza, másrészt húzódik össze a méhed. Nyugi semmi gond, de ha aggódsz akkor a 6 hetes kontrollon szólj róla a dokidnak.
2015. jan. 12. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A görcsölés normális, tényleg a méh összehúzódása okozza. Érdekes,h az elsőnél nem volt ilyen, ez független attól,h császár vagy normál szülés. Nekem lassan 10 hónapos a kisfiam, szopiknál néha még most is érzem kicsit, h görcsölök. És 8 hét volt mire teljesen abbamaradt a vérzés. Szerintem amíg nem rossz a közérzeted, nem vagy lázas, addig kár aggódnod. De jövőhéten gondolom úgyis mész kontrollra.
2015. jan. 12. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!