Miért kell a szülésnek fájdalmasnak lennie a 21. században?
Minden beavatkozás kockázattal jár. Lehet úgy csinálni az egészet, hogy az anya semmit sem érez belőle. De ezzel felvesz a listára egy csomó problémát is, mint lehetőséget.
Az orvostudomány nem annyira fejlett, hogy ne kelljen élned az életet. Nem úszhatod meg. Valahol visszacsap.
Nem kell...
De spec elore nem is tudod h fajni fog e
Nekem bar hosszu volt a vajudas (a-z 24ora) megsem fajt, a legvegen talan, de merem azt allitani, h inkabb a faradsag miatt ereztem jobban, erzekenyebb lettem. Maga a kitolasi szakasz alatt tobb orgazmus is ateltem. :-) igy igen kellemes am a szules !
A masodik szulesem ugyan igy indult de csaszar lett. Hat maga a mutet nem faj leven erzestelenitenek. De az utana kovetkezo 1 het marha szar. Az elejen faj, majd huzodik, nehezen mozogsz a seb miatt. Kell 1-2 honap mire azt mondod h mar kb minden okes - de ugye ez egyenfuggo - nekem gyorsan gyogyult minden megis rossz volt.
Ha nem fáj akkor honnan tudod mikor kell nyomni? Teljesen más (lehet) az ha szólnak h na most..
Nekem végül császár lett de az is brutal fájdalmakkal tud járni...
"Amerikâban, Nèmetorszàgban, Svèdorszàgban stb stb kèrhető a csàszàr."
Lehet, hogy így van, nem tudom. De itt valaki azt írta, hogy a világ nagyobb részén választható. Ez biztosan nincs így. A világ nagyobbik részén bizony örülj ha az átlagnál kicsit felkészültebb szomszédasszony vagy bába segít valamit. Nincs császár meg érzéstelenítő stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!