Fogadjak e szülészorvost?
A fiamnál nem fogadtam meg az orvost, de terhesgondozásra hozzá jártam. 19 órát vajúdtam a kórházban úgy, hogy a 18.órában végre jött egy orvos aki oxit kötött be, hogy haladjunk valamerre. De akkor már a fájások között nem voltam magamnál,elaludtam,össze vissza beszéltem.
Most pocakban a tesó, KELL az orvos úgy döntöttem, még egyszer nem akarom átélni azt amit az első szülésnél.
Csak orvosom volt. Szörnyű terhességem volt, műtéttel, 6 hónap fekvéssel... megmentette a kislányunkat.
A szülőszobán szülésznőt csak a papírok kitöltésénél láttam. Egyebekben mindent az orvosom csinált, az oxitocin bekötéstől a vizsgálatokon át az EDA-ig. Félóránként rám nézett akkor is, ha épp nem volt konkrét teendője velem... Nem kérdéses, hogy a kistesónál is majd 'csak' őt fogadjuk majd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!