Zalaegerszeg kórházba, pontosan hova kell menni nst-re?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az E épület, de azon belül hol? Földszinten?2018. okt. 10. 19:47
1/11 anonim válasza:
Földszinten. Bemész es jobbra fordulsz. Folyosó végén jobb oldalon utolsó ajtó. Ne zavarjon meg, ha ismerősök második emeletet mondanak, mert korábban ott volt, februárban költözött le. De kell időpont.
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! 😊 holnap reggel megyek, de nem akartam a keresgélés miatt sokkal korábban menni. :)
2018. okt. 10. 20:29
3/11 anonim válasza:
Nincs mit. Bármi kerdesed van, nyugodtan írj. Hónapokat töltöttem ott, ha tudok, válaszolok.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Én most megyek először a kórházba, úgyhogy még minden új lesz.
Miért kellett hónapokat bent töltened? Persze ha nem indiszkrét a kérdés.
2018. okt. 10. 21:31
5/11 anonim válasza:
Nekem is kell mennem jövő héttől. Jó, hogy írtátok, mert a kisfiammal még a másodikon voltam, biztos keringtem volna egy darabig, míg megtalálom :)
6/11 anonim válasza:
A következőkre nézve, a legnagyobb jószándékkal mondom neked, hogy nem kell korábban menni keresgélés miatt, és nem kell előra megtanulni az épületek felépítését, ahová mész.
Erre van a porta, odamész, és megkérdezed. Vagy bárkitől a folyosón is akár.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4-es, mikorra vagy kiírva? :) Van fogadott dokid?
2018. okt. 11. 14:57
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem 4-es, hanem 5-ös. :D
2018. okt. 11. 14:57
9/11 anonim válasza:
66-os! Ismered a zegi portásokat? Szerinted ők tudják, hogy mi az az nst és hogy azt melyik folyosó utolsó szobájában csinálják?
10/11 anonim válasza:
Utolsó: ne mondd nekem, hogy az a vidéki város az egyetlen hely a világon, ahol nincsenek más emebrek az épületben, és előre kell megtanulnod a térképet, különben lebabázol az ortopédia és az elfekvő között ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!