A szülésnél be jöhet velem a párom?
Micsoda kérdés...
Mondjuk ha influenzás lesz, akkor pl. nem.
Kórházfüggő
A vajúdásra általában sehol nem lehet bemenni csak a fizetős szobába, ha van
Szülőszobába általában bemehet...
Nálam bent volt vajúdásnál is, csak a vizsgálatok idejére kellett kimennie.
Igen, ma már nem különc dolog az apás szülés.
Az a ritkább, ahol nincs bent.
Kedves 3-madik...
Nem kértem ilyen flegma véleményt tardtsd meg magadnak....
Többieknek köszönöm a válaszokat,
Azért kérdeztem meg, mert eddig én is így tudtam hogy igen bejöhet velem a párom,
De az egyik ember azt mondta nekem hogy ha csak vesz kórházi köpennyt.
A másik meg azt hogy hiába adót pénzt semmit nem ért vele mert nem engedték be
Kórháztól függ, kérdezd meg tőlük vagy telefonon vagy beballagsz vagy a legtöbb helyen tartanak havonta ingyenes szülésfelkészítő tanfolyamot - nézd meg a kórház honlapját - ahol elmondják ezt is meg még egy csomó hasznos helyi információt (pl. mit kell vinni neked ill. babának, hogy lehet látogatni, mik a fájdalom-csillapítási lehetőségek, mi a forgatókönyv természetes szülés vagy császár esetén, mit csinálnak a babával, van-e szoptatási tanácsadás, iratok ügyintézése, milyenek a szobák, lehetőség van szülőszoba-látogatásra ... stb.)
Két kórházban szültem, az egyiknél adtak apának ruhát, a másiknál meg kellett venni automatából, de olyanról is hallottam, hogy gyógyszertárban vették meg előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!