Van olyan anyuka, aki csak orvost fogadott, de szülésznőt nem?
Figyelt kérdés
Ha igen, megkérdezhetem a döntés okát? És hogy megbántad-e, hogy nem volt szülésznőd?2018. okt. 8. 11:00
11/12 anonim válasza:
Programzotott csàszàr, ìgy indokolatlannak làttam a szülèsznőt.
12/12 anonim válasza:
Az orvosomban bíztam. Nekem elég volt az Ő jelenléte, hogy biztonságban érezzem magunkat.
Nem is csalódtam: szülésznőt csak akkor láttam, amikor felvett a szülőszobára, meg amikor katéter kellett. Minden mást az orvosom csinált: adagolta az oxitocint, vizsgálta a méhszájat, burkott repesztett, bekötötte az EDA-t, fél óránként rám nézett akkor is, ha épp nem kellett velem semmit sem csinálnia. Végül császár lett, de nem rajta múlott és szülésznővel sem alakult volna másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!