Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Varratszedés, ki hogy oldotta...

Varratszedés, ki hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap lesz egy hete hogy szültem és megyek varratszedésre. Nagyon kellemetlenül érzem magam mert a vérzés még nem állt el, van mikor nem is csillapodik illetve nem tudok borotválkozni és ez engem nagyon zavar :(

A doki így is ki szedi a varratokat? Akinek volt varratszedése hogy oldotta meg ezeket a dolgokat?

Tudom van ennél sokkal nagyobb probléma is, de engem ezek zavarnak..

2018. szept. 17. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell megoldanod semmit. Egy hete szültél, ez egy orvosi kezelés, ellátás része.
2018. szept. 17. 08:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne szedné már ki? Szerintem nagyon ritka az ha valaki nem vérzik már és szőrtelenít varratszedéskor...

Én pl pénteken szültem, hétfőn mentem vissza varratszedésre, ülni is fájt mèg, nemhogy szőrtelenítgessek

2018. szept. 17. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Fura, én a borotva gondolatától is rosszul lettem volna egy hét után 😂

A vizsgálat előtt zuhany, intim törlőkendő, ennyi.

2018. szept. 17. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:

AZt hittem ezt már mindenhol felszívodo varrattal csinálják.

Èn mind a két gyereknél felszívodo volt.

Az elsönél egy nagyon nehéz szülés volt és vágtak, ott még megnézett a doki a korházból való haza engedés elött Uh is. Aztán 6 hetes vizsgálat volt már csak.

A másodiknál szakadtam, de ott csak 6 hetes vizsgálat volt, és addigra már felszívodott.

2018. szept. 17. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemkell borotválkozni és természetes, hogy vérzel. Az lenne furcsa, ha nem véreznél. A dokinak ez természetes. Én évek óta küzdök állandó vérzés problémákkal, szinte mindig úgy vizsgál, hogy vérzek, teljesen hidegen hagyja. Látott ennel rosszabbat is, pl amikor összevarrt szülés után. Akkor sem voltál "szebb" látvány, de ez őket nem érdekli. Ha zavarná a vér, akkor nem ment volna orvosnak.
2018. szept. 17. 09:22
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, a legjobb szándékkal, nőtársként mondom: miért kellene esztétikussá, szexuálisan vonzóan szőrtelenné tenned egy orvosi ellátáshoz a vaginádat?

Tisztaság. Ennyi.

2018. szept. 17. 09:24
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Nőből van a kérdező,nem szexivé akarja magát varázsolni,csupán neki ez a megszokott,hogy "gondozza " magát odalent is!Szerintem!

Ebben a helyzetben nem kell szégyellni magad,a varratot nekem úgy szedték,hogy a bugyit csak le kellett tolni,mondjuk utána megvizsgált,akkor már levettem!

Ne aggodj ezen!

2018. szept. 17. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor nőgyógyászhoz megyek,előtte azért "rendbe szedem" magam alúról,de mikor szültem,pont nem érdekelt,h vérzek,v szőrős vagyok. Szülés után 1 héttel nem lehetsz a topon és ezt ő is tudja. Mellesleg szerintem pont lesz@rja. A borotva szótól is agybajt tudtam volna kapni. Engedd el a dolgot!
2018. szept. 17. 10:02
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem itt mindenki nőből van😂

De természetes, hogy ilyenkor nem leszel szép látvány, és az orvost az egyáltalán nem érdekli, hogy csupasz vagy sem.

2018. szept. 17. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Van aki egyáltalán nem borotválja...azt haza küldik vagy mi?

Túl nagy elvárást állítasz fel magaddal szemben...a dokinak teljesen mindegy borotválod e vagy sem.A vérzés mwg teljesen normális ilyenkor.

2018. szept. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!