Indított szülés?
Úgy néz ki a 2. Is indítva lesz. 14. Ére voltam kiírva. De úgy nagyon semmi jele sincs, hogy jönne. Az orvos azt mondta 1 hét még és akkor indít.
A kislányom is indítva volt. Igazából minden simán ment.
Akkor a második is elképzelhető h simán fog menni? Mert eléggé tartok a dologtól.
Elképzelhető.
Mondjuk azt sosem értem miért nem tudnak várni az orvosok, ha nincs kontraindikáció, csak azért mert a "kiírt dátum"...
42 hétig simán kellene hagyni.
Amúgy meg beindulhat addig még.
Ha kívánod, szerelmeskedjetek sokat (persze óvszer nélkül), az segíthet.
Én ragaszkodnék hozzá, hogy mi imum tudjam miért akarnak indítani.
Egy indokolatlan indítás többet árthat...
2-essel értek egyet.
Nekem 1.baba spontán 38 hétre, 2.baba spontán 41 hétre (másnap akartak volna indítani).
3. babám 40+2-re lett indítva (a méhszáj mondjuk elkezdett már nyílni).
Utólag mondta a doki, hogy jó döntés volt, mert már a lepény is túlérett volt + a köldökzsinór olyan rövid volt, hogy folyton visszarántotta a babát, emiatt elhúzódott. Ha tovább várunk, még nagyobb lett volna a kockázat.
Ha már egyszer volt egy sikeres indítás, akkor jó eséllyel a következővel sem lesz gond.
Nekem nem volt ilyen szerencsém: rendszeres, de gyenge fájásokra, 2 ujjnyira nyitott méhszájra indítottak, de semmit sem értünk el vele, így császár lett.
A hibázástól való félelem nem mentség a felesleges szülésindításokra...
Kedves Kérdező! Hogy vagy? Talán megszültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!