Szülés utáni varrásról vélemények?
Nekem jobban fájt a szuri, mint a varrás
( 1 öltést éreztem, mert vagy még nem hatott, vagy már nem az érzéstelenítő
Erre már nem emlékszem)
5. Vagyok
Viszont utána semmi bajom nem volt
Nem fájt ülni.. Stb egy pózban érzékeny bolt, figyeltem, hogy kerüljem
Pisilésnél picit csîpett
Később otthon húzódott
11 hete volt
Már a szex közben se feszül, nem érzékeny.
Férjem érzi, pozitív értelemben, szűkebb, feszesebb ott ( emiatt aggódok is a köv gyerek miatt... Mert csak a vákuum miatt kellett vágni, nem szakadtam volna)
Őszintén? Nekem nagyon nagyon fájt. Kaptam elvileg szurit de semmit se éreztem belőle kB.
A dokim állandóan rám kellett szóljon ne rangassam el magam pedig nem direkt csináltam csak addigra túl voltam egy nehéz szülesen., csak arra vágytam hogy békén hagyjanak.
Mehszajat vagy a hüvely falat is varrni kellett nem csak a gátat.
Második babám bár sokkal nagyobb volt szerencsére csak kisebb károkat okozott, azt hamar osszevarrta a doki.
Harmadikat gatvedelemben probaltuk de a feje nem forgott ve
Bocsánat elment hamarabb... Szóval nem forgott be a feje ahogy kellett és a kezét is vhogy előre nyújtotta úgyhogy nem úsztam meg a gátmetszest ott se.
Mindharomnal hetekig fájt jegeltem kentem fújtam mindennel mégis sziszegve ultem le minden szoptatashoz hetekig.
Sajnos nekem nagyon kellemetlen volt egyáltalán nem gyógyult gyorsan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!