Tudom, hogy a nagyobb dolog előfordul, de arról nem olvastam, hogy mi van a kisebbel?
Figyelt kérdés
Vagyis szülés közben?2010. jún. 22. 10:16
1/6 anonim válasza:
szülés előtt elküldenek WCre, mert beöntést kapsz, úgyhogy a széklet kijön. Én szülés alatt többször elmentem pisilni, igy azzal sem volt gond. Persze kitolás alatt már nem mentem WCre, de pisilni nem is kellett már közben
2/6 anonim válasza:
A barátnöm is kapott beöntést, igy kaki nem volt, de mikor a tolofájással kibujt a baba, jött a pisi sugárban a nagy nyomás miatt de enm is érezte, nem is volt fontos, én meséltem neki szülés után. én 3 hét mulva szülök, kiváncsi vagyok, kit pisilek le:)
3/6 anonim válasza:
Nem kaptam beöntést, így gondolom jött minden... kellemetlen de akkor nem ezzel foglalkozik az ember.
4/6 anonim válasza:
Nekem a végén raktak be katétert.A kitolás előtt.
5/6 anonim válasza:
Én hasmenéssel kezdtem a szülést, meg kaptam kúpot is, attól is sikerült még egy kis nagywc-zés. De az első nyomásnál mégis éreztem, hogy jön minden, pisi is, kaki is... Kicserélték a lepedőt, fertőtlenítettek, de nem szóltak semmit, szerintem, azt hitték, én sem tudok róla.
Ez a legkevsebb, akkor ez nem fog érdekelni se téged, se a jelenlévő szakembereket. :)
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én kaptam beöntést így a kakitól nem tartottam. Pisilés rámjött, de már nem engedtek ki, ágytálat kaptam, de csak az inger volt, nem jött semmi. A végén láttam a lepedőt kicsi barna volt rajta, úgyhogy lehet nyomás közben jött ki valami, de én semmit nem éreztem, az is lehet, hogy valami más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!