Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudom, hogy a nagyobb dolog...

Tudom, hogy a nagyobb dolog előfordul, de arról nem olvastam, hogy mi van a kisebbel?

Figyelt kérdés
Vagyis szülés közben?
2010. jún. 22. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szülés előtt elküldenek WCre, mert beöntést kapsz, úgyhogy a széklet kijön. Én szülés alatt többször elmentem pisilni, igy azzal sem volt gond. Persze kitolás alatt már nem mentem WCre, de pisilni nem is kellett már közben
2010. jún. 22. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátnöm is kapott beöntést, igy kaki nem volt, de mikor a tolofájással kibujt a baba, jött a pisi sugárban a nagy nyomás miatt de enm is érezte, nem is volt fontos, én meséltem neki szülés után. én 3 hét mulva szülök, kiváncsi vagyok, kit pisilek le:)
2010. jún. 22. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem kaptam beöntést, így gondolom jött minden... kellemetlen de akkor nem ezzel foglalkozik az ember.
2010. jún. 22. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a végén raktak be katétert.A kitolás előtt.
2010. jún. 22. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én hasmenéssel kezdtem a szülést, meg kaptam kúpot is, attól is sikerült még egy kis nagywc-zés. De az első nyomásnál mégis éreztem, hogy jön minden, pisi is, kaki is... Kicserélték a lepedőt, fertőtlenítettek, de nem szóltak semmit, szerintem, azt hitték, én sem tudok róla.

Ez a legkevsebb, akkor ez nem fog érdekelni se téged, se a jelenlévő szakembereket. :)

2010. jún. 22. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kaptam beöntést így a kakitól nem tartottam. Pisilés rámjött, de már nem engedtek ki, ágytálat kaptam, de csak az inger volt, nem jött semmi. A végén láttam a lepedőt kicsi barna volt rajta, úgyhogy lehet nyomás közben jött ki valami, de én semmit nem éreztem, az is lehet, hogy valami más volt.

2010. jún. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!