A hasmenés nem árthat?
Szóval. 38+3 hétben járok. És 3 napja elkezdett menni a hasam. Tudom ez az egyik jele a közeledő szülésnek. Meg gondolom készül a szervezetem, mert eddig az ellentéte volt.
Na de olyan szinten elkezdett menni a hasam. Hogy olyan nyomás van a hasamon vagy hogy is fogalmazzak szépen.. de gondolom azert erhető. És tegnap is már kb azon gondolkodtam, hogy ilyen erölködéstől nem repedhet meg a magzatburok pl? Meg ilyesmi?
Nem árt.
Nekem az egész terhességem úgy nézett ki, hogy 3 napig nem volt székletem, aztán iszonyatosan erős görcsök közepette megindult, először kemény, aztán egyre lágyabb, végül teljesen híg formában. Bocsi a részletességért. Ja, és mellette mivel a hányinger is végigkísérte az egész terhességemet, még az esetek többségében ezzel egy időben hánytam is. És ezt elég sokszor a terhességem alatt.
Semmi baj nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!