A második után is várható ugyan az?
Nekem csak a második után volt ilyen, az első és a harmadik után nyugodt, kiegyensúlyozott voltam. Sőt, a harmadiknál szinte földöntúli boldogságot éreztem.
Szerintem mindegyik más, ne aggódj előre.
Miért sírtál? Szülés utáni depressziód volt? Mert ha igen, és hajlamos vagy rá, akkor elképzelhetö, hogy most is ilyen lesz.
Én is nehezen viseltem az elsővel az elején, a másodikkal már sokkal jobb volt, akkor is inkább a nagy miatt sírtam, hogy nem tudtam annyit foglalkozni vele.
Azért is kérdeztem a depressziót, nem állítom hogy az voltál. Megértelek, nehéz volt, mert nem segített senki, tanácstalan voltál és fáradt, persze, hogy kibuktál. De már rutinos vagy, és nem fogsz sírni, mert erős vagy, de ha sírsz akkor sincs semmi baj, szerintem minden anyuka sír szülés után.
Az én fiamat a szemem láttára vitte el a koraszülött mentő szirénázva. Nem volt az, csak át kellett szállítani a PIC-re. Ott álltam nulla tapasztalattal, fáradtan, de muszáj volt helyt állnom a kisfiam miatt. Nem tudtam szoptatni én sem, de annyira nem is tört meg ez, inkább a folyamatos aggódás. Idővel jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!