Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A SOTE I. - II. klinikákról...

A SOTE I. - II. klinikákról vannak friss,2018-as tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi a fenti klinikákkal kapcsolatban.

Sajnos úgy alakult, hogy egy határértéken lévő uh- eredmény miatt, lehet, hogy Pesten kellene szülnöm, de semmi tapasztalatom, illetve információm nincs a kórházakról (még).

Hétfőn megyek konzultációra, de addig is, örülnék pár tapasztalatnak az alábbiakkal kapcsolatban:

- megbízható orvost, szülésznőt tudtok ajánlani?

- Egy esetleges császármetszés menete?

- Apa benn lehet-e a szülésnél, császárnál, vajúdás alatt?

- Az újszülött mikortól lehet az anyával? Problémás ill. problémamentes szülésnél?

- Milyen az intenzív, illetve a gyermekágyas osztály:

- Ha, esetleg baj van a kicsivel, ott kezelik, vagy átszállítják másik intézménybe?

- Mit kell bevinni a babának?

- Minden egyéb hasznos információ érdekelne!

Köszönöm szépen a segítségeteket!

Szép napot!

2018. aug. 29. 13:40
 1/5 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Februárban szültem a SOTE II-n. Én nagyon meg voltam elégedve, és úgy éreztem jó kezekben vagyok. Lintner Balázst nagyon ajánlom, ő segített, hogy egészen megszülessen a kisfiam.

Apa végig bent lehet a szülés/császármetszés alatt.

Ugyan nekünk nem volt szükség a PIC-re, de az egyik szobatársam babája ott volt, ő is nagyon elégedett volt.

Boldog babavárást!

2018. aug. 29. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

En tavaly szultem ott. Fel van ujitva, jo korhaz, normalis kornyezet!

En Sara Leventet ajanlom! Nagyon kedves, bizalommal teli kisugarzassal.

A babat oltoztetik ruha nem kell neki mig ott bent vagy. Csak pelenka, popsitorlo stb..

Apuka bent lehet a csaszarnal is!

Csaszar elott elokeszitenek. Ctg, majd infuzio, aztan betolnak a mutobe, megkapod az erzestelenitot ami azonnal hat, nekem egyszer se fajt egy picit se. Rogton elkezd hatni, lefektetnek, megkapod a katetert es mar csinaljak is.

Kb 20 perc az egesz folyamat. Feltolnak az orzobe ott vagy 6 orat es aztan mehetsz is a gyerekagyra, kiveve ha este van a csaszar. Akkor csak reggel.

Surgosseginel pedig altatnak.

2018. szept. 1. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Apuka vagyok, nyáron született a 2. gyerekem sote 2-n. A nagyobbik is ott született.

Mindkettőnél végig bent voltam. Még csak extra védő ruha se kellett, csak cipő védő. Szülés után kb 2 órát hármasban lehettünk.

Nagyon szuper, felújított szülőszoba volt mindkétszer.

2018. szept. 2. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs hogy bele kerdezek. En itt lakom mellette. Hogyan lehet oda jarni vizsgalatra? Meg nagyon az elejen vagyok de a 4. Csaszarom lesz es debrecenbe van egy orvos akihez jartam, de tul messze van.
2018. szept. 29. 16:12
 5/5 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Keress egy ott dolgozó orvost, akihez terhesgondozásra jársz. Felfogadod, és máris mehetsz abba a kórházba.

Bár ha amúgy is a kórház mellett laksz, akkor nem érem miért ne mehetnél oda. Területileg is oda tartozol.

2018. okt. 1. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!