A SOTE I. - II. klinikákról vannak friss,2018-as tapasztalataitok?
Sziasztok!
Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi a fenti klinikákkal kapcsolatban.
Sajnos úgy alakult, hogy egy határértéken lévő uh- eredmény miatt, lehet, hogy Pesten kellene szülnöm, de semmi tapasztalatom, illetve információm nincs a kórházakról (még).
Hétfőn megyek konzultációra, de addig is, örülnék pár tapasztalatnak az alábbiakkal kapcsolatban:
- megbízható orvost, szülésznőt tudtok ajánlani?
- Egy esetleges császármetszés menete?
- Apa benn lehet-e a szülésnél, császárnál, vajúdás alatt?
- Az újszülött mikortól lehet az anyával? Problémás ill. problémamentes szülésnél?
- Milyen az intenzív, illetve a gyermekágyas osztály:
- Ha, esetleg baj van a kicsivel, ott kezelik, vagy átszállítják másik intézménybe?
- Mit kell bevinni a babának?
- Minden egyéb hasznos információ érdekelne!
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Szép napot!
Szia!
Februárban szültem a SOTE II-n. Én nagyon meg voltam elégedve, és úgy éreztem jó kezekben vagyok. Lintner Balázst nagyon ajánlom, ő segített, hogy egészen megszülessen a kisfiam.
Apa végig bent lehet a szülés/császármetszés alatt.
Ugyan nekünk nem volt szükség a PIC-re, de az egyik szobatársam babája ott volt, ő is nagyon elégedett volt.
Boldog babavárást!
En tavaly szultem ott. Fel van ujitva, jo korhaz, normalis kornyezet!
En Sara Leventet ajanlom! Nagyon kedves, bizalommal teli kisugarzassal.
A babat oltoztetik ruha nem kell neki mig ott bent vagy. Csak pelenka, popsitorlo stb..
Apuka bent lehet a csaszarnal is!
Csaszar elott elokeszitenek. Ctg, majd infuzio, aztan betolnak a mutobe, megkapod az erzestelenitot ami azonnal hat, nekem egyszer se fajt egy picit se. Rogton elkezd hatni, lefektetnek, megkapod a katetert es mar csinaljak is.
Kb 20 perc az egesz folyamat. Feltolnak az orzobe ott vagy 6 orat es aztan mehetsz is a gyerekagyra, kiveve ha este van a csaszar. Akkor csak reggel.
Surgosseginel pedig altatnak.
Apuka vagyok, nyáron született a 2. gyerekem sote 2-n. A nagyobbik is ott született.
Mindkettőnél végig bent voltam. Még csak extra védő ruha se kellett, csak cipő védő. Szülés után kb 2 órát hármasban lehettünk.
Nagyon szuper, felújított szülőszoba volt mindkétszer.
Szia!
Keress egy ott dolgozó orvost, akihez terhesgondozásra jársz. Felfogadod, és máris mehetsz abba a kórházba.
Bár ha amúgy is a kórház mellett laksz, akkor nem érem miért ne mehetnél oda. Területileg is oda tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!