Uzsoki, SOTE, István, vagy Honvéd kórház szülészete?
Ha még aktuális akkor István! Én annak ellenére, hogy pokolian nehéz szülésem volt imádtam ott szülni és mindenki olyan hihetetlenül kedves volt ott velem hogy nem győzök hálát adni az István kórház minden dolgozójának!
Rettenetesen nehéz eset volt a lányomat világrahozni de olyan türelemmel és megértéssel állt hozzám mindenki az ügyeletestől a fogadott orvos, szülésznőmön át a néniig aki kivakart legalább hatszor a saját véremből meg még nem részletezném miből. Szinte minden egyes orvost tudok onnan ajánlani egyébként de ha írsz privátot szívesen leírok mindenkit akinek köszönöm ezt a csodálatos élményt és azt hogy még gátmetszésre sem került sor!
A csecsemősök nagyon kedvesek és nem tápszerezik, cukros vizezik a babát de ahogy én észrevettem nem is nyomasztják annyira az anyukákat ezzel a szoptatósdival. Nekem pl első este kifejezetten mondták hogy ma hagyjam a szopiztatást (ha fáradt vagyok) és inkább pihenjem ki magam jó alaposan mert első éjjel a baba is aludni szokott úgyhogy ne zargassam magunkat ezzel.
Egészen biztos, hogy innentől én csak itt vagyok hajlandó szülni és sehol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!