Ha császármetszéssel szülök akkor utána lehet hüvelyi szülésem? Illetve hány gyerekem lehet?
Csak az első császár után engedik a hüvelyi szülést. Utána már nem.
Eddig 7 császáros volt valaki akinek engedték.
A dokik szokták javasolni, hogy három után elkötnek, de értelmes ember ezt biztosan nem választja,mert sosem tudhatod, hogy mi lesz, én sem választottam.
akár 15-öt is szülhetsz császárral :)
És vannak, akik 2 császár után szülnek hüvelyi úton (vab2c). Viszont ehhez borzasztó nagy támogatás szükséges az orvos és a kórház részéről. Vagy nagyon sima és gyors szülés, aminek kb csak a végére érsz kórházba.
Így van, lehet császár után szülni, épp erre készülök, az orvosom maximális egyetértésével, a SOTE II-n. 18 hetes vagyok most, az első nem miattam lett császár, hanem mert a lányom faros volt, így elvileg jók az esélyeim.
A Szent Imre még nagyon támogató, ott vannak orvosok, akik két császár után is engedik. 3 után viszont már sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!