Császár után nektek fájt a szex? 14 hete szültem és ha behatol a férjem fáj hiába minden előjáték. Konkrétan 1 ponton nagyon kellemetlen és fáj. Ez normális? Vagy keressem fel az orvost?
szia! Én is így voltam. Nekem azt mondta a doki, hogy attól van, hogy műtét alatt jóddal kifertőtlenítik a hüvelyt (császár alatt),és elpusztulnak a jó bacik. Kaptam hüvelyflóra helyreállítót. De nem használt. Nekem csak az idő használt. Már 2 éves a lányom, volt már olyan együttlét, hogy nem is éreztem, de van, hogy még mindig érzem sajnos. Valamiféle vaginózis ez. De irtó kellemetlen. A végleges megoldás engem is érdekelne.
Neten olyanokat olvastam, hogy van, aki kivágatja a fájdalmas részt. Na ezt inkább nem vállalnám be.....
Köszönöm a válaszokat. Igen aktívan szoptatok és én is hormonális dologra hondoltam...De mostanában úgy érzem mintha konkrétan egy ponton fájna belül közben és nem a nedvesedéssel lenne a baj.
Huh kívágni??? Az durván hangzik🤐 azt elkerülném ha lehet.
Terhesség alatt nem volt ilyen probléma pedig végig voltunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!