6 hete és 4 napja szültem. Tegnap voltam együtt a párommal először szülés óta és nagyon fájt. Mitől lehetett?
Nekem is rossz volt az első néhány alkalom(inkább 1-2 hónap), de aztán rendbe fog jönni minden. Ez szinte mindenkivel így van szülés után. Gondolom volt gátmetszésed is, és az is érzékeny lehet még. Használhattok síkosítót, az segíthet.
Sok sikert.
Igen. Én is hasonlót kérdeztem néhány hónappal ezelőtt. (Talán megtalálod, bár nekem ez a kereső sosem adja ki amit akarok). Nekem sokan írták, hogy igen, ez így van. Az én babám 4,12 kg volt, és eléggé szétszakadtam, fél év volt mire nagyjából helyrejöttem.
Vissza is mentem a dokihoz, de csak kidobott pénz volt. Csak arról szövegelt nekem, hogy ez lelki alapú, mert biztos inkább a babára koncentrálok. Na,persze, azért mert szültem, nem akarok zárdába vonulni. Hát ez van, a párodnak nagyon türelmesnek kell lennie. A férjem mindig nevetett, hogy most már minden egyes alkalommal egy szűz lánnyal kell szeretkeznie.
Mintha férjem hallanám:-) Nekem is fájt az első, de minden alkalommal jobb lett. És akkor is inkább csak a behatolás fájt. Sokáig szűzlány effektus volt nálunk is:-)
Nekem amúgy lányom feltett kézzel jött ki, és végigsértette a hüvelyfalam, de varrni nem kellett. Én gondolom, nekem ez fájt. De akárhogy is nézzük egy baba kijövetele nagy megterhelés a hüvelynek. Türelem, és sikosító:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!