Nem lehet harmadik császár? Kivehet az orvos bármit a tudtom nélkül?
Anyósomnak érdekes megjegyzése volt. Egy babám van, császárral született. Szerinte, ha a második is császáros baba lesz, az orvos úgy kipakol, hogy észre se veszem, és nem lesz harmadik baba.
Ehhez vigyorgott. Tudok olyanról, aki hármat szült császárral. Nem is értem, hogy mondhat ilyet, mert eü-s dolgozó az egész rokonságával együtt.
Gondolom, ha az orvos az engedélyem nélkül venne ki bármit, és nem lehetne gyermekem, feljelentést is tehetnék.
Anyósom egyébként nem akar több unokát, ezt az egyet sem akarta. Talán ezért mondhatta, vagy talán azért, mert nekik nem lett harmadik, és ezt tudom, hogy bánja.
Mit gondoltok? Én nagyon remélem, hogy rosszindulat, és nincs valóságalapja.
Hű, de egyöntetű válaszok lettek! Ez megnyugtató!
Nem azt mondanám, hogy elhittem. Azt hittem el, hogy ennek érdekében képes lenne intézkedni, amennyire "jó" szívvel van felém. Ahogy írtam, mindenkije eü-s. Gazdag család, tehetős. Én nem ilyenből származom, igaz, nem is a legszegényebből, de én ezt nem szégyellem. Ez velem az egyik gondja, erről nemrég tudomást szereztem. Rosszul esik, mert a férjemmel mi ezen felülemelkedtünk, hárman a gyerekkel nagyon boldogok vagyunk.
Sogornom 20 éve szült 3 gyereket császárral, 10 éve meg a 4 volt...
Anyósod rosszindulatú, én nem igazán beszélnék vele ezek után. Minek? Nem szeret téged és a gyereketek sem...
Kattant
Unokatesóméknál most született a 3. Is császárral (41 éves)
Kőrházban is a szobatársam a 3. Császárra várt, gyemekágyas osztályon.. Mert neki nem undulhatott kőrházon kívül a szülés (retinaleválás miatt)
Szoval ez baromság..
Max annyi, hogy sok fogadott orvos nem válla be sokadik császárral..
Ennyi
Egyébkent a 3. Után( közben) kérheted, hogy kössenek el, térítésmentesen megcsináljak.
( bár egyik rokonomnak a 4. Így is összejött, elvették volna neki ugyanúgy térítésmentesen..de megszülte)
Az biztos, hogy én nem szeretnék ilyesmit, és a párom sem.
Három a cél, esetleg négy, de nem kettő.
Talán bajos, hogy az eslő császár, de egyrészt sürgősségo volt, másrészt - ahogy írtátok -, nem lesz ez akadály.
Nagyon köszönöm a megerősítést és az emberséget is!
Akármilyen gazdag vagy befolyásos, azt azért elintézni nem lehet, h téged “kipakoljanak”....
De mondjuk, h egyáltalán ilyen megfordul a fejeben...gusztustalan
17-es , ilyen anyóssal nem KELL jóban lenni!!!!
Igenis minél messzebb kell menni tőle!
A gyereknek meg nem fog hiányozni, ami eleve nincs is (nagymama)... A férj meg felnőtt ember, meg tudja érteni. Ha akar, egyedül mehet az anyjához, de nem kötelezheti a feleségét, hogy akarata ellenére jópofizzon ilyen féreg emberrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!