Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadik császár?

Harmadik császár?

Figyelt kérdés
Van két gyermekem.Mindkettőt császárral szültem(eü.ok miatt)két év két hónap különbséggel.Most tervezzük a harmadikat is.A kérdésem,hogy ha egy éve volt a második szülés(semmi gond nem volt a heggel),elég ez az idő intervallum a következő terhességhez? Nyílván,tudom,pontosát csak az orvos tud mondani,de azért kíváncsi lennék,hogy vannak-e itt olyan anyukák akik 3 császáron estek át,és mennyi idő volt a szülések közt.Illetve h volt-e valami komplikáció,akármi..
2017. júl. 6. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Ismerek egy nőt, aki 2,5(!) éven belül 3 gyereket szült császárral. Az első és a második között kerek egy év van, a második és a harmadik között másfél. Nem volt nála semmi gond, mondjuk az orvosa többek szerint igen vakmerő (meg ő is). De nálad ha egyből összejön, majdnem meglenne a 2 év, úgyhogy szerintem az teljesen rendben van. Amúgy is az óvatosabb dokik azt szokták mondani, hogy 1 évet várj az újabb terhességgel.
2017. júl. 6. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Első és második császár között 5 és fél év, második és harmadik császár között 17 hónap telt el, egyiknél sem volt gond. (Eü. ok miatt volt mindhárom.)
2017. júl. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!