Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért rakják a trutyis gyereke...

Miért rakják a trutyis gyereket a nő mellkasára, amint megszületett, a mosdatás előtt?

Figyelt kérdés
Lehet kérni, hogy ne rakják oda?
2018. júl. 30. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Az én fiam úgy kezdte hogy lepisilt 😁 és igen az első évben, sőt tovàbb is folyton trutyisak.
2018. júl. 30. 14:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Engem le is kakilt

Leszárad róla..

Órákig nem fürdetik meg..

Ez a legjobb neki

2018. júl. 30. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Nemhogy véres és magzatmázas volt, még jól le is kakált.

És még csak nem is érdekelt. Soha nem tartottam a születést trutyisnak.

Sőt kicsit ki is akodok ezen aki undort érez emiatt....

2018. júl. 30. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
17%
Remélem lehet kérni. Most lett ez "divat". Engem sem tettek rá anyukámra szülés után, hanem vittek egyből mosdatni és mérni. Sőt, szülés után a kórházban kvázi csak szoptatáshoz vittek anyuhoz. Ilyen "szörnyen", elhagyatottan és nyomorultul kezdődött az életem. :)) Mégis tudok "kötődni". :D
2018. júl. 30. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, nem tudom hány éves vagy. De engem 31 éve már odatettek trutyisan. ;)
2018. júl. 30. 23:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem is..

30 múltam....

Nem " mai divat"

2018. júl. 31. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
2007 ben szültem a fiam, a szülésznő meglepődött, mikor a fiam az osztályvezető főorvos ráhelyezte. Még a zsínór sem volt elvágva :D Nem is gondoltam én ilyenre, hogy milyen. Az enyém, és kész. ettől, nem ettől, de megőrül értem. 12 éves, és mikor mondom neki nem kísérlek be a suliba, mert hátha ciki, erre azt mondta nekem, anya te sosem leszel ciki, és mikor nem akartam puszilkodni suli előtt megkérdezte mi a bajom :D Csak védeni akartam a gonosz gyerekektől. de nem igényli a védelmet. Tudja mi a fontos :D Anyaaaaaaaaa megint szeretnék babát! Remélem sikerül! Meg is sértődnék, ha az új dokim nem tenné rám!
2019. jan. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!