Miért rakják a trutyis gyereket a nő mellkasára, amint megszületett, a mosdatás előtt?
Figyelt kérdés
Lehet kérni, hogy ne rakják oda?2018. júl. 30. 08:51
11/17 anonim válasza:
Az én fiam úgy kezdte hogy lepisilt 😁 és igen az első évben, sőt tovàbb is folyton trutyisak.
12/17 anonim válasza:
Engem le is kakilt
Leszárad róla..
Órákig nem fürdetik meg..
Ez a legjobb neki
13/17 anonim válasza:
Nemhogy véres és magzatmázas volt, még jól le is kakált.
És még csak nem is érdekelt. Soha nem tartottam a születést trutyisnak.
Sőt kicsit ki is akodok ezen aki undort érez emiatt....
14/17 anonim válasza:
Remélem lehet kérni. Most lett ez "divat". Engem sem tettek rá anyukámra szülés után, hanem vittek egyből mosdatni és mérni. Sőt, szülés után a kórházban kvázi csak szoptatáshoz vittek anyuhoz. Ilyen "szörnyen", elhagyatottan és nyomorultul kezdődött az életem. :)) Mégis tudok "kötődni". :D
15/17 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom hány éves vagy. De engem 31 éve már odatettek trutyisan. ;)
16/17 anonim válasza:
Engem is..
30 múltam....
Nem " mai divat"
17/17 anonim válasza:
2007 ben szültem a fiam, a szülésznő meglepődött, mikor a fiam az osztályvezető főorvos ráhelyezte. Még a zsínór sem volt elvágva :D Nem is gondoltam én ilyenre, hogy milyen. Az enyém, és kész. ettől, nem ettől, de megőrül értem. 12 éves, és mikor mondom neki nem kísérlek be a suliba, mert hátha ciki, erre azt mondta nekem, anya te sosem leszel ciki, és mikor nem akartam puszilkodni suli előtt megkérdezte mi a bajom :D Csak védeni akartam a gonosz gyerekektől. de nem igényli a védelmet. Tudja mi a fontos :D Anyaaaaaaaaa megint szeretnék babát! Remélem sikerül! Meg is sértődnék, ha az új dokim nem tenné rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!