A szülséi fájdalmat az alhasamban fogom érezni, mint a mensi görcsöket, vagy feljebb is?
Ez inkább jóslófájás lehet.
A szülésnél olyat fogsz érezni, mint a mensi görcs, és azt veszed majd észre, hogy ritmikusan azonos időközönként jönnek a fájások, amik egyre sűrűsödnek és erősödnek.
Szerintem ez még nem szülés, nyugi:-)Vegyél egy kellemes meleg 20 perces fürdőt, attól a jósló elmúlik. Ha nem múlik,konzultálj a dokiddal.
szia!
Nem tudom, h elkéstem-e a válasszal, de azért leírom:)
Mindenkinél más, én például a derekamat fájlaltam, égett nagyon. Van akinek a hasa görcsöl.Egyik sem jobb a másiknál, de nem kell félni, bőven ki lehetett bírni:)Egyszer gondoltam azt, hogy nem bírom, de a párom és a szülésznő átsegített rajta.Sokat számít, hogy megbízol-e azokban, akik veled vannak.Egyet se félj, lesz egy gyönyörű, édes babád:))
Szia:
Most ár bizti elkéstem a válasszal,az előző vagyok:)REmélem minden rendben volt,és azóta babázol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!