Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik 20 kiló felett híztak a...

Akik 20 kiló felett híztak a terhesség alatt, mikor adtátok le a súlyfelesleget? Hány hónap múlva?

Figyelt kérdés
Légyszíves azok ne írjanak akik alig vagy egyáltalán nem híztak, most nem arra vagyok kíváncsi!
2010. jún. 19. 08:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az elso gyerekkel 25 kilot hiztam egyebkent vekony testalkatra. Sajnos tejem nem volt, igy szules utan negy hettel elkezdtem odafigyelni a kajazasokra (a szenhidratot hagytam el, illetve a nasikat, sok zoldseget, gyumolcsot ettem). Ami igazan segitett: tornazni is kezdtem, egyedul, otthon, ingyen. Napi egy orat heti hat napban. Nah, ez meghozta a tuti sikert. Hihetetlen, de a fiam harom es fel honapos volt, amikor mar a regi sulyomnal voltam, majd ez meg kicsit tovabb is ment, ket kiloval a kezdo ala mentem. De nem is akarhogy: a torna miatt nagyon jo formaban voltam, feszes test, szep izmok, fittseg, nagyon jol ereztem magam a boromben.

Igy fogant meg a masodik baba, vele mar nem estem a lo tuloldalara, "csak" 15 kilot hiztam.

Szules utan csak 7 maradt (az elso szules utan 17 maradt, de 19 ment le). El kell mondjam, hogy ez a het kilo sokkal gazabb, mint a 17 volt. Ugyanis ez is lement, viszont mivel nem volt nagy sulyfeleslegem, igy nem voltam motivalva a tornara es anelkul ment le. Most negy honapos a fiam, sulyban a regi vagyok, de a testem allaga borzaszto. Puhany vagyok, narancsboros, szetfolyok. Ruhaban meg okes is, de ruha nelkul felvallalhatatlan.

Komolyan mondom, inkabb maradt volna rajtam 15 kilo, akkor lett volna ami osztonozzon a mozgasra es nem logtam volna el igy az idot. Most kezdem megint osszeszedni az erom a rendszeres edzeshez.

2010. jún. 19. 17:21
 12/14 anonim ***** válasza:

25 kilót híztam, a szüléssel 6 ment le,mire hazaértem a kórházból.

Utána a szoptatás időszaka alatt alig alig vánszorogtak le a kilók.Kb 6 hós volt a lányom,amikor még 5 kg volt rajtam, csakhogy elkezdődött az az időszak, amikor a lányom már sokkkal többet volt ébren,sokkal többet kellett vele foglalkozni, és amikor végre aludt akkor én is főképp pihenésre vágytam.Ha mégsem akkor valamennyi házimunkát vágeztem. Gyakorlatilag elfelejtettem enni.

Így könnyen lement akaratlanul a maradák 5 kiló, és mostmár az eredeti (szülés előtti) súlyom alatt vagyok k ettővel.

2010. jún. 20. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
7 hónapja +35 kilóval mentem szülni. Nem volt tejem a 8.héten sem (már majdnem bekattantam, mikor mondták jobb ha befejezem az erőlködést). Ekkor 94kg voltam :S Nekiálltam fogyózni. Déleltőtt gyümölcs, ebédre zöldség hússal, vacsora 1 nagy pohár tej. Nagyon kemény volt, de a mai mérlegelésen 1 kilóval könnyebb vagyok, mint terhesség előtt. Körülbelül 1 hónapja eszem ami jólesik- de a délelőtti csak gyümölcs megmaradt.
2010. jún. 20. 20:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok lányok!:-))
2010. jún. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!