Nagyon félek a szüléstől? Nem is élem bele magam egyelőre hogy utána milyen lesz a babával mert ez egy vízválasztó amit vagy túlélek vagy nem Volt más is így
Figyelt kérdés
Kiirt nap előtt 10-11nappal van a szulinapom.
Nagyon izgulok már előre mert rettegek hogy ne legyen végem
sajnos eddig senki nem megnyugtatott hanem azt adagolta belém hogy nehéz lesz és bizony bizony bele lehet halni is.
Eddiig nem is féltem aggódtam.
Legszívesebben már holnap túllettem volna rajta.
De mióta ezt mondogatják nekem bele ültették a bogarat a fülembe és a félelmet belém.
2018. júl. 23. 15:02
11/11 anonim válasza:
Nyugi! Normális, hogy félsz, de hidd el túléled. Készülj fel, olvass utána, hogy zajlik egy természetes szülés, google jó barát. Fontos, hogy töltekezz fel pozitív szüléstörténetekkel. A negatív embereket, sztorikat, véleményeket pedig kerüld el messzire. Ha olyan helyen laksz és megteheted, keress dúlát, szülésfelkészítőt. Akkor fog a félelmed csitulni, ha megismered mi fog veled történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!