Ha december 21.-re vagyok kiirva, akkor most menyi idös terhes vagyok?
Figyelt kérdés
mert én már elvesztettem a fonalat! elvileg 33.-hetes, de szerintem sokkal több. a kiskönyvben össze vissza van minden!2008. nov. 2. 08:26
1/9 anonim válasza:
Ma vagy kereken 33 hetes.
Hogyhogy össze-vissza van minden a kiskönyvbe??
2/9 anonim válasza:
33 hetes vagy! Miért gondolod, hogy több hetes vagy? Nem az utolsó mensi első napjától számolod?
Vagy volt ultrahangod, ahol nagyobbra mondták a babádat?
3/9 A kérdező kommentje:
ugyértem, hogy a védönö szerinti bejegyzések a erhességi héttel nem egyeznek a doki bejegyzéseivel szemben. mig a védönö 20 hetes ir ua.-a napon, a doki meg 25 hetest. nem igazán értem én ezt. sajna
2008. nov. 2. 08:46
4/9 A kérdező kommentje:
de onnan számolom. gy én szerinten is 33 nál járok, de a védönö szerint csak 30 leszek..
2008. nov. 2. 08:47
5/9 anonim válasza:
2.vagyok!
Szerintem az utolsó mensitől számítsd, ne foglalkozz a védőnővel. A doki úgyis az utolsó mensis dátumot fogja nézni, bármi van.
6/9 anonim válasza:
Nekem sem az utolsó mensit nézik, hanem az első uh alapján számították a terminust. A dokim szerint ez sokkal megbízhatóbb, mert nagyon kevés embernek van pont a 14. napon a peteérése.
7/9 anonim válasza:
dec 28-ra vagyok kiírva és az utolsó menszesz első napjátol számoljuk.betöltött 31 hetes vagyok(32 hetet kezdtem múlt pénteken).tehát te nem lehetsz több mint amennyinek gondolod.
8/9 anonim válasza:
Itt nyomon tudod követni:)Írd be a szülés várható idõpontját,és iszámolja,hogy adott napon mennyi idős terhes vagy.Ma 33 hét 2 napos vagy.
9/9 anonim válasza:
Kérj egy ultrahang vizsgálatot,az pontosan megmondja.Ha kérdezik miért kéred,mondd hogy néha görcsöl a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!