Most léptem a 36. hétbe, és kb 3 napja szinte egyfolytába görcsöl a hasam, nem mondom, hogy elviselhetetlenül, de van amikor nagyon. Ugye nem a szülés közelségét jelzi?
Figyelt kérdés
Tegnap például 2 óra alatt 4szer. Mitől lehet ez?2008. nov. 2. 07:52
1/3 anonim válasza:
Szia! Igen, jelezheti a szülés közelségét. Én tegnap ezért voltam kórházbaN, mert megijedtem, hogy eGy órán belül is nagyon sokszor és erősen görcsöltem. Már bánom, hogy bementem! Ott aztán négy órán át NST-n figyeltek, kétszer mondták, hogy szülünk, kétszer, hogy nem:) A leginkább azért bánom, mert tágítottak, aminek hatására most sárgás-barnás valami folyik belőlem... Azt mondták a kórházban, hogy az a lényeg, hogy ha rendszeresen, erősen érzed a fájásokat (5-6 perc) vagy elfolyik, szivárog a magzatvíz, esetleg vérzel, akkor irány a kórház. Addig kitartás:)
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. A két óra alatt 4 keményedés nem sok szerintem. És én is 36. hétben vagyok.
3/3 anonim válasza:
Szia!!!Én is ugyan ezzel küszködök ,már a 36 hétől és most vagyok 40hetes és még semi nem akar ki bujni a babom és néha nagyon erősek voltak a joslo fájásaim ,készülödik még csak a babád.Ugy hogy ne aggodj!!!Én már nagyon türetmetlen vagyok.Jo baba várást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!